Hittade en Xiaomi med dubbel kamera och metallhus: Redmi Note 4 kommer?

Note: We hope you enjoy reading this article: Hittade en Xiaomi med dubbel kamera och metallhus: Redmi Note 4 kommer?

Xiaomi Mi5S och Mi Note 2 är två av de mest efterlängtade Xiaomi-enheterna för säsongen, men uppenbarligen kan det välkända kinesiska varumärket ha några andra knep i rockärmen att lansera under de kommande veckorna.

De två bilderna som du hittar sida vid sida för bekvämlighets skull i slutet av den här artikeln skulle kunna skildra den nya, hypotetiska, Xiaomi Redmi Note 4. Vad som omedelbart fångar blickarna, oavsett likheten med Xiaomi Redmi Note 3är definitivt närvaron av en dubbel kamera.

LÄS ÄVEN: Xiaomis fysiska butiker är snart verklighet

Men valet att orientera dem vertikalt istället för horisontellt är märkligt: ​​den andra sensorn skulle gå till byt ut fingeravtrycksläsaren på Redmi Note 3 placerad exakt på baksidan, som kan ha integrerats i en möjlig främre hemknapp i linje med vad som syns på Xiaomi Mi5. Dessutom skulle smartphonen i fråga, precis som den tidigare modellen i sortimentet, skryta med en sådan metallkropp för att skydda enhetens baksida.

Bilden till vänster är den första som läckte, följt några timmar senare av den andra, som porträtterar en berömd kinesisk skådespelare och ett exempel på den tidigare nämnda smartphonen. Hårdvaruspecifikationerna kan vara de som läckte för några dagar sedan.

Relaterade artiklar

Back to top button