Hittade en pumpad version av Meizu M6s med 6 GB RAM (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: Hittade en pumpad version av Meizu M6s med 6 GB RAM (bild)

Meizu presenterade sina M6s för ett par månader sedan, och idag får vi veta om övergången från det kinesiska certifieringsorganet TEENA av en ny variant, som skiljer sig från den vi redan känner till för några fler hårdvarufunktioner artister.

Smarttelefonen i fråga har tilldelat förkortningen som en identifikationskod M712Q-Bär väsentligen identisk med Meizu M6s estetiskt samtidigt som den sticker ut för 6 GB av RAM och i 128 GB internminne integrerat jämfört med modellen som presenterades i januari. Dessutom, i tabellen för den relevanta TEENA-enheten som du kan se i Gallerikan vi observera att det också finns en tredje variant som integrerar 4 GB av RAM.

Resten av databladet är identiskt med det vi redan visste: display 5,7″ HD+ (720 x 1 440 pixlar, 18:9), Samsung SoC Exynos 7872bakre kamera från 16 MP och tidigare från 8 MP och batteri från 3 000 mAh. Vi kommer att hålla dig uppdaterad om alla nyheter relaterade till när denna nya mer “muskulära” variant av Meizu M6s kommer att lanseras och om den kommer att vara tillgänglig för vår marknad.

Relaterade artiklar

Back to top button