Hittade den första Samsung med Android Go, blir det Galaxy J2 Core? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Hittade den första Samsung med Android Go, blir det Galaxy J2 Core? (Foto)

Det finns inga officiella tillkännagivanden ännu men specifikationerna för en enhet utrustad med Android Go har dykt upp på Geekbench, databasen där detaljerna om enheterna som publiceras ofta rapporteras. Det har pratats ett tag om att Samsung kan komma att lansera en nybörjarenhet i J-serienså ledtrådarna som hittas får oss att tro att det verkligen kan vara det förväntade Galaxy J2 Core.

Den lätta versionen av den gröna roboten lanserades förra året och låter dig få en mer än tillfredsställande upplevelse med mindre kraftfulla smartphones. De första telefonerna med Android Go började säljas nyligen, men bland intresserade tillverkare Samsung saknas än så länge.

Den upptäckta modellen har initialerna SM-J260G och de få detaljer som har dykt upp tyder på att det kan vara Galaxy J2 Core med Android Go. 1 GB RAM och Exynos 7570-processor med fyra ARM Cortex-A53-kärnor på 1,43 GHz, skulle smarttelefonen vara utrustad med varianten av Android 8.1.

Det finns fortfarande ingen information om tillgänglighet och pris, men fortsätt följa oss för fler nyheter.

Relaterade artiklar

Back to top button