Hitman 3 för Google Stadia kommer att ha en unik funktion –

Hitman 3 kommer ut den 20 januari

En ny del av en av de mest kända lönnmördarna i videospelvärlden, Hitman World of Assassination-trilogin kommer att anlända 20 januari och kommer att göra det över plattformar. Så det spelar ingen roll vilken du äger eller vill spela med, det finns alternativ för alla. Eftersom Hitman 3 kommer att finnas tillgänglig för PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch samt Google Stadia.

Detta kommer dock inte att vara tillgängligt på alla plattformar. Eller ja, men det kommer att finnas små detaljer som gör att du väljer det ena eller det andra beroende på det. Till exempel på Playstation 4 och Playstation 5 kan du spela virtuell verklighet om du har Playstation VR-glasögon.

Dessutom kommer PC-versionen också att ha intressanta alternativ, som tillkännagavs av sina egna utvecklare, vilket tillåter dig belastningsnivåer från de två föregående delarna (Hitman 1 och Hitman 2). Det enda problemet eller detalj du bör vara medveten om är att för närvarande kommer bara de som köper spelet från Epic Games Store och har tidigare leveranser på den plattformen att kunna importera det.

Om du av en slump köpte dem genom par måste du vänta på grund av denna exklusivitet eller tills IO Interactive hittar en bättre lösning. Även om det verkar som att de också planerar att erbjuda en version på Epic Games Store för nu, som inkluderar ett pass för att komma åt de första spelen att importera nivåer.

Hitman 3 kommer att vara speciell på Google Stadia

Men den mest intressanta egenskapen är kanske det Google Stadia … Streamingspeltjänsten kommer att erbjuda möjligheten dela med andra vilken nivå du befinner dig på … En funktion som, om man tänker efter lite, kan ge mycket roligt för alla som streamar eller älskar att titta på dem. Dessutom, med tanke på att det inte bara kommer att finnas en allmän nivå, utan också ett annat intressant alternativ.

Möjligheten att dela Level 3 Hitman på Google Stadia ger andra användare tillgång till uppdraget du är med i, men det är inte det enda. De kommer också att kunna aktiveras möjligheten att dela dina framsteg … Det betyder att om de har tillgång till vissa vapen eller föremål får de även tillgång från den angivna länken.

Så föreställ dig att du är en streamer och vill erbjuda dina prenumeranter en mycket mer interaktiv upplevelse. Du behöver bara dela den här webbadressen med dem, och om de också har ett spel på sitt Google Stadia-konto kan de visa om du är en bättre mördare än du eller inte hur de kommer att ta sig igenom den här nivån med samma fördelar. och nackdelar. Det finns många möjligheter att denna exklusiva funktion Hitman World of Assassination Trilogy på Google Stadia Jag kommer att föreslå. För att inte glömma att med Google Stadia kan du enkelt göra raka linjer också.