Hemknapp och dubbelkamera för Huawei P9, men det finns inget 6 GB RAM-minne i den här bilden

Note: We hope you enjoy reading this article: Hemknapp och dubbelkamera för Huawei P9, men det finns inget 6 GB RAM-minne i den här bilden

Nyfikenheten växer omkring Huawei P9som till skillnad från de tidigare modellerna tar form som en övre delen av intervallet i rundan, och inte bara i design. På tal om detta bör ritningen du hittar i slutet av artikeln illustrera linjerna i smarttelefonen, som i sin tur kommer att genomgå några förändringar.

Central fysisk knapp, troligen för fingeravtrycksläsare och kanske återvända till hemmet, två kameror på baksidan, mycket rundade hörn och högtalare på undersidan. Och den första som säger “Apple” … har inte vunnit något!

LÄS ÄVEN: Kirin 950, 4 GB RAM och Marshmallow för denna mystiska Huawei

Vi påminner dig om att när det gäller Huawei P9 pratar vi om 3 olika versioner, från 5,2 upp till 6,8”, med RAM upp till 6 GB och SoC Kirin 950, men vi skulle vara mycket försiktiga med att tro på dessa hypoteser, eftersom för närvarande informationen verkar mycket fragmentarisk och framför allt obekräftad. Smarttelefonen väntas inte heller förrän efter ett par månader, så det finns fortfarande gott om tid för något mer konkret att läcka ut.

Relaterade artiklar

Back to top button