Hemautomation för din hund eller katt –

Smart hem för ditt husdjur

Om du aldrig har tänkt på idén att göra ditt hem hemma för att förbättra ditt husdjurs liv, är det dags att göra det. För det finns enheter som hjälper dig och gör deras liv enklare.

Innan du lanserar en av dessa produkter för ditt husdjur är det naturligtvis viktigt att överväga några aspekter för att hjälpa dig att avgöra vilken lösning som är bäst för dig.

  • budget : Om du inte kan köpa alla enheter som intresserar dig, välj bra för vinst och förmåner. Till exempel kan en dricksfontän vara rolig, men om du har katter är det bättre att spendera pengar på sensorer för att ta reda på om du lämnade en dörr eller ett fönster öppet när du lämnade huset och de kan fly därifrån.
  • Plats : det kommer att finnas enheter som kommer att locka dig, men det är fortfarande omöjligt att ha dem hemma utan att känna dig överväldigad
  • Ditt husdjurs vanor : om du ska leta efter en matare måste du först ta reda på hur många gånger du matar den per dag och mängden för att se om det fixar något för dig eller inte
  • Ditt husdjurs natur : Om det är ett rastlöst och nyfiket djur kanske vissa enheter inte är de mest idealiska, speciellt om du inte vill att de ska gå sönder
  • Storlek : som i föregående punkt finns det produkter som kan intressera dig, men på grund av storleken på ditt husdjur skulle de inte vara ett bra alternativ

Med det redan klart, låt oss ta en titt på några av de coolaste matarna och hur du kan använda dem för att förbättra ditt och ditt husdjurs liv. Och när du är hemma och när du går ut.

Smarta sängar

Du läste rätt, det finns smarta husdjurssängar De, beroende på modell, erbjuder mer komfort, vilket gör att du kan hålla en konstant temperatur både sommar och vinter. Till exempel, under de varmaste tiderna kan de hålla en temperatur på 10º, medan de på vintern kan nå 40º. På så sätt kommer din hund eller katt alltid att ha den optimala temperaturen.

Den enda “nackdelen” är att de vanligtvis är designade för små husdjur. Det vill säga för hundar som väger upp till 5 kg eller för katter som väger upp till 8 kg. Så glöm en av dessa kameror för din schäfer.

Med möjligheten att styra via en mobilapp, om ditt husdjur inte har för vana att sova i din säng, på en filt eller under den, kan de bli deras nästa favoritplats i huset. Här är några av de tillgängliga alternativen.

PetKit

Denna meditation smart katt säng eller petkit bo erbjuder alternativ som temperaturkontroll för varmt och kallt. Detta gör att din katt alltid kan känna sig så bekväm som möjligt inombords. Vilket inte betyder att han fortfarande föredrar att sova under dina lakan, så han kan sina vanor.

För full kontroll används en mobilapplikation som ansluter till spjälsängen via en hem Wi-Fi-anslutning. Dessutom är han också kapabel till kvantitativt kattdjur Tid slappna av innuti.

Smart matautomat

Finns i olika storlekar för att tillgodose den mängd mat ditt husdjur behöver, smarta matare eller automater för hundar och katter kan du ge den dagliga maten som ditt husdjur behöver i det ögonblick du bestämmer dig.

De erbjuder olika planeringsalternativ med vilka du kan skapa en måltidsplan. På så sätt etablerar du vanor och undviker att äta mer än du behöver, eller att maten i sig förstörs av långvarig exponering för luft.

De är perfekta om du tillbringar många timmar hemifrån och behöver se till att du inte har brist på mat. Här är några coola funktioner och priser.

Petkit smart dispenser

Med en ganska attraktiv design och finns i två storlekar, denna smarta petkit Katt- och hundmatsautomaten är utformad för att automatiskt dispensera rätt portion till ditt husdjur. Du kan göra en måltidsplan och styra vad och hur ofta du äter.

HoneyGuaridan matautomat

Denna design är utan tvekan mindre attraktiv än Petkit, men lika funktionell låter den dig också skräddarsy ett matningsprogram för ditt husdjur. Du kan skapa en kalender med upp till sex måltider om dagen Dessutom innehåller mataren en lättstädad och hållbar stålbehållare och integrerar en högtalare och röstinspelare så att du kan ringa ditt husdjur.

Smarta dricksfontäner

Precis som det är viktigt att mata din hund eller katt bra, perfekt återfuktad Dessa fontäner eller fontäner förser dem med vatten när de närmar sig. Med hjälp av en sensor upptäcker de närvaron och börjar hälla vatten.

Om du inte dricker det lugnt, den här typen av drinkare inkludera ett filter som tar bort eventuella rester eller ett element som kan ramla av när de dricker, så att nästa gång de dricker vatten blir det lika rent som första gången.

Petkit Fountain

Med två storlekar och olika kapaciteter, Petkit fontän håller ditt husdjur hydrerat hela tiden. Du kan tillgodose ditt vattenbehov inom 24 timmar, även om detta delvis beror på storleken på vattnet och vattnet du dricker.

För att garantera kvaliteten på vattnet ingår ett filter som tar bort eventuella rester eller element som kan falla av under drickandet.

HoneyGuaridan, vattenautomat

Med en sensor för att upptäcka närvaron av ett husdjur är denna HoneyGuaridan vattenkälla kapabel till förse ditt husdjur med vatten i 24 timmar Den gör detta med jämna mellanrum, och när den aktiveras cirkulerar vattnet i 1 timme och stängs sedan av i 30 minuter. Liksom den tidigare modellen filtrerar den även vattnet för att hålla det så fräscht som möjligt.

Kameror för att övervaka ditt husdjur

Hemsäkerhetskameror redan något känt för de flesta användare. Enheter som gör att vi kan se vad som händer hemma via Internet. Dessutom är vissa modeller utrustade med olika sensorer och ytterligare tillval som skickar ett meddelande till oss när något ovanligt ljud eller rörelse upptäcks.

När det gäller husdjur finns det kameror som är designade för dem och de innehåller några ytterligare funktioner som kan vara attraktiva. Till exempel, dispenser för husdjursgodis som man kunde tacka dem med på avstånd.

Föreställ dig en situation, du är på jobbet och du tar dig an för att se att det inte har skapat någon röra. Om detta händer kan du aktivera högtalaren för att ringa ditt husdjur och ge honom en godbit som ett pris. Så även om vilken CCTV-kamera som helst kan användas för att ta hand om ditt husdjur, ger det mervärdet mening åt specifika förslag som dessa.

Furbo

Frubo husdjurskamera erbjuder en ganska slående design och alla alternativ du kan begära från en produkt av denna typ. Först och främst en kamera med 1080p videokvalitet, samt dubbelriktat ljud så att du och jag kan höra dig.

När det gäller alternativ, bredvid mörkerseendet finns ett bark-varningssystem och lansering av husdjursgodis. En sista sak så att du kan belöna honom om han beter sig bra.

Petcube

Med en mycket kompakt design är det Petcube sällskapsdjur kamera ger fjärrvisning med 1080p videokvalitet, plus mörkerseende och 3x digital zoom som perfekt kompletterar den breda betraktningsvinkeln på 138º.

Som en bonus erbjuder tillverkaren onlinelagring för de senaste fyra timmarna av inspelning På så sätt kan du se vad som hände om det skulle behövas. Och ja, du kan också belöna ditt Chuche-husdjur.

Aonesy

Denna meditation Aonesy kamera erbjuder funktionen att servera godsaker till ditt husdjur och spela in videor i 1080p-kvalitet. Den har även ett mörkerseendeläge och 3x zoom. Fjärranslutning kräver användning av en mobilapp tillgänglig för Ios och Android.

Andra användbara tillbehör för hemautomation om du har husdjur

Som du kan se är dessa viktiga hemautomatiseringsenheter utformade för att göra ditt liv enklare och förbättra ditt husdjurs liv. Men om du har husdjur kan många andra smarta hemtillbehör vara användbara och effektiva.

Till exempel tillåter rörelsesensorer skapa varningssystem Om du går in i eller går genom områden där du inte borde, kan du använda dörr- och fönstersensorer för att se till att allt är ordentligt stängt. När du lämnar ditt hem och lämnar det ifred kan dessa sensorer vara särskilt användbara. Du kan även automatisera att tända och släcka belysningen så att det vid vissa tider inte är helt mörkt osv.

Allt handlar om att tänka att på avstånd kanske ditt husdjurs behov inte skiljer sig mycket från dina egna. Så alla fördelar som hemautomatisering kan ge dig kommer att göra det också.

Relaterade artiklar

Back to top button