Hela Xperia Z5-familjen är med i den här videon: 4K-skärm och överlägsen automatisk full upplösning ingår

Note: We hope you enjoy reading this article: Hela Xperia Z5-familjen är med i den här videon: 4K-skärm och överlägsen automatisk full upplösning ingår

Konferensen är drygt ett par dagar bort Sony på IFA 2015men om du vill förutse något om Xperia Z5, Xperia Z5 Compact och Xperia Z5 Premiumnedan hittar du en video på 2 minuter och 50 sekunder med hela den nya familjen.

Utöver designaspekterna, som du enkelt kan beundra på egen hand även trots den låga upplösningen, finns det två viktiga detaljer som sticker ut över de andra. Först och främst det faktum att Xperia Z5 Premium bekräftas på nytt med en 4K-skärm, snarare än med en mer “mänsklig” QHD som det verkade från de senaste ryktena (vi påminner om att Xperia Z5 Compact borde vara en 4,6” HD och Xperia Z5 en 5,2” full HD).

För det andra, modaliteten Överlägsen Auto äntligen stöder sensorns fulla upplösning: som du kan se bra i filmen, trots att standardupplösningen är 8 MP, är det möjligt att dra nytta av alla 23 megapixlar tillhandahålls av kameran och övervinner därmed en av de mest irriterande gränserna som Sony hittills tagit med sig.

LÄS ÄVEN: Xperia Z5-familjen: egenskaperna

En annan nyhet som är gemensam för de tre smartphones: a fingeravtrycksläsare innesluten i hemknappen, flyttad lite lägre på höger sida av de tre. Ytterligare bekräftelse: närvaron av Snapdragon 810 på alla tre modellerna hoppas vi på en mer övertygande implementering än den som sågs på Xperia Z3 +.

Videon är en intervju på franska, så om någon av er lägger märke till viktiga detaljer som vi missat (Google Translate för undertexter är inte det bästa) skulle vi vara mycket tacksamma om ni rapporterar dem till oss i kommentarerna.

Relaterade artiklar

Back to top button