Hela sanningen om Xiaomi Mi8 Explorer Edition och dess genomskinliga baksida (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Hela sanningen om Xiaomi Mi8 Explorer Edition och dess genomskinliga baksida (video)

Vi har redan tidigare pratat om de många tvivel som väckts av den genomskinliga baksidan av Xiaomi Mi8 Explorer Edition, som som vi redan har haft möjlighet att förklara inte visar enhetens verkliga hårdvara. För att ytterligare bekräfta denna sanning kommer en ny idag video teardwon där Xiaomis toppsortiment blottläggs och som en gång för alla gör det tydligare hur företaget ville bygga upp ryggens estetik.

När glasskalet har tagits bort ser insidan av smarttelefonen väldigt “verklig“, i den meningen att dess komponenter framstår som verkliga elektroniska element. E jag är verkligende används helt enkelt inte av systemet.

De övre och nedre flikarna på den inre delen består i själva verket av två falska PCBdet vill säga dekorativa kort gjorda med riktiga elektroniska komponenter, men som i detta fall endast tjänar som estetiska inslag. Smarttelefonens verkliga hjärta döljs under dem, som du kan se när flikarna lyfts.

Om du vill se med dina egna ögon det smarta tricket som används av Xiaomi, hitta nedan hela videon av demonteringen av Mi8 Explorer Edition, som också innehåller många andra detaljer om enhetens byggkvalitet och estetik.

Relaterade artiklar

Back to top button