Heavy Duty Gimbal: Toppmodeller att överväga –

Vi pratar om en gadget, och vad den gör är stabilisera din mobil så att du kan ta de bästa fotona och filmerna … För att göra detta gömmer de sig inuti en rad stabilisatorer som förhindrar plötsliga rörelser eller själva pulsen, vilket i slutändan tynger intrycket när man spelar in videor med mycket rörelse eller när man tar en lite suddig bild.

Vad mobiltelefon gimbals har att erbjuda

Det spelar ingen roll om du vill publicera på YouTube, det vill säga för personligt bruk, sanningen är den mobila upphängningar tillgängliga på marknaden uppnå fantastiska resultat. Naturligtvis finns det ett antal faktorer att ta hänsyn till när man väljer en modell med dessa egenskaper.

Låt oss börja med vad det är Det är mycket viktigt att modellen du väljer har ett stabiliseringssystem med minst tre axlar. … På så sätt säkerställer du att din video ständigt stabiliseras för bästa resultat.

Det är också mycket viktigt att stabiliseringssystemet för mobiltelefoner du ska köpa har bra uppkoppling. Oftast placerar de satsningar på bluetooth modeller, eftersom detta är den vanligaste standarden. Fly från modeller som inte har det här alternativet.

Kompatibilitet är också en viktig faktor. Dagens telefoner blir större och större, så tveka inte, leta efter gimbals med hållare för storformatstelefoner (från 6 tum).

Autonomi är mycket viktigt

Utan tvekan är en av de viktigaste faktorerna relaterad till autonomi … När det kommer till att köpa en gimbal är detta element väldigt viktigt. Först och främst, beroende på vilken video du tänker spela in, är det bättre att kunna använda detta bildstabiliseringssystem på ett säkert sätt.

Det finns inget mer frustrerande än att ladda ur din gadget vid det mest olämpliga ögonblicket. Av denna anledning är det bäst att fokusera på stabilisatorer med stor autonomi. Modellerbjudande minst 8 timmars användning för att säkerställa att du kan spela in vilka videor du vill utan att behöva oroa dig för det här avsnittet alls.

Självklart, beroende på hur du använder det, kommer autonomin att vara mer eller mindre, men det är bättre att vara försiktig än att synda, att vilja spara några euro och ha en pryl som samlar damm i en låda, eftersom den inte tjänar dig. Dessutom kan du, som du kommer att se senare, hitta de mest kompletta modellerna i olika prisklasser.

Modeller att överväga

För att göra det enklare för dig har vi förberett denna kompletta sammanställning, där du hittar de bästa alternativen att överväga om du letar efter stabilisatorer med stor autonomi för användning med din mobiltelefon. Modeller som uppfyller alla krav har vi förklarat ovan så att du kan njuta av den bästa upplevelsen. Utan vidare ger vi dig vårt val.

DJI OM 4

I själva verket är DJI en bra referenspunkt när du köper den här typen av enhet. Tillverkaren är specialiserad på drönare och gimbals och har utan tvekan en katalog. Och vi har ett bra exempel DJI OM 4 , en modell som har alla möjliga alternativ för att få ut det mesta av sina möjligheter.

DJI OM 3

Ett annat bra alternativ är en annan DJI-modell. Den har ett smart fotograferingsläge, ActiveTrack 3.0 för att spåra rörliga föremål och ytterligare alternativ för att hålla den liten. gadgeten är oersättlig när det kommer till att spela in högkvalitativ video från en mobiltelefon.

Zhiyun Smidig Q2

Vi fortsätter att arbeta med Zhiyun Smooth Q2 kardan. En liten formatmodell, inuti vilken döljer den nödvändiga tekniken för att spela in de bästa videorna med en mobiltelefon. Den mest fantastiska? Han erbjuder autonomi upp till 17 timmars användning.

Godox ZP1

På fjärde plats kommer Godox ZP1 kardan. Modellera med Godox Action App, som låter dig redigera videor, lägga till effekter, filter och mer. Och vara Kompatibel med Ios-enheter och Android-terminaler , du kommer inte ha några problem med den här gadgeten oavsett vilken telefon du använder.

BlitzWolf Gimbal

Vad sägs om denna signaturmodell från BlitzWolf. Upphängning, annorlunda Ansiktsspårning system så att du alltid kommer ut felfritt i dina videor.

Jimbal Hochem

Om du fortsätter med den här kollektionen kommer du att hitta de bästa alternativen att överväga om du letar efter fjädring för din telefon med stor autonomi , vi kunde inte låta bli att rekommendera denna modell från Hohem. En mycket lätt pryl som har en inbyggd avtryckare så att inga detaljer undgår dig.

ZHIYUN Smidig 4

Ett annat bra alternativ är ZHIYUN Smooth 4. A mycket mångsidig fjädring Tack vare de olika lägena som den innehåller (Timelapse, Motionlapse, Hyperlapse, Slow motion), kommer du inte att ha ont om alternativ när du vill spela in ytterligare en video.

CINEPEER C11

Om du vill ha en lätt stabilisator, denna CINEPEER C11 väger endast 440 gram … Till detta måste vi lägga till ett treaxligt stabiliseringssystem som mer än uppfyller dina förväntningar.

Hoham iSteady X

En annan Hohem-modell som kommer att överträffa dina förväntningar är Hohem iSteady X gimbal. En modell som har ett läge för att sluta fungera som en stabilisator och bli en attraktiv selfiestick.

MOZA Mini MX

Vi avrundar detta urval med de bästa gimbals du kan köpa om du letar efter en modell med stor autonomi med denna MOZA Mini MX gimbal. Den idealiska gadgeten för bästa videoinspelningsresultat och dess låga vikt gör att du kan använda den var du än går.