HarmonyOS-effekt: användare köper begagnad Huawei för att testa den

huawei harmonyos framgångsrika begagnade smartphones 2

HarmonyOS har verkligen placerat uppmärksamheten igen på bankerna av Huawei, som har tagit och bär steg för steg sina enheter, särskilt smartphones, med sitt eget operativsystem. Och framför allt har smartphones väckt sådan nyfikenhet att de aktiverar en intressant begagnad marknad.

Huawei: HarmonyOS är mycket inflytelserikt bland kinesiska användare

huawei harmonyos framgångsrika begagnade smartphones

Att rapportera denna speciella situation men inte för mycket är läckaren, som förklarade hur Huawei-operativsystemet i Kina är dag efter dag mer inflytelserikt bland användarna, särskilt på grund av att det redan är kompatibelt för smartphones. Detta har inte gjort annat än att ge ett positivt intryck gentemot varumärket, så mycket att inte få användare vänder sig till e-handeln med kinesiska begagnade produkter par excellence, (ägs av TaoBao) och köper smartphones. Huawei begagnad (särskilt de som redan är disponerade för Beta).

En begagnad marknad som, som läckaren förklarar, kan vara intressant som med tiden mycket kraftfulla smartphones som Mate 20 Pro och serien Mate 30, som när det gäller hårdvarupotential inte hade för mycket att avundas på ädla enheter som den första OPPO Hitta X eller leva NEX, för att inte tala om Xiaomi. Och om vi tror att ansökningarna är avsedda för HarmonyOS de är lättare än de som är designade för Android, så allt får ett helt annat intresse.

Kort sagt verkar det som att Huawei med det nya operativsystemet äntligen kan komma till dem miljonärnummer som har ställt in sig för vad som verkligen är en av dess varelser, men som ofta rapporterar likheter med Android. Vad tycker du om det? Få en förstklassig Huawei, som en P40 Pro till exempel för att försöka HarmonyOS? Låt oss veta i kommentarerna!

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button