Har Sony några planer på att ändra designen på sin toppklass? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Har Sony några planer på att ändra designen på sin toppklass? (Foto)

Vi känner väl till formen på Sonys smartphones som har kunnat särskilja sig i denna mening från konkurrenterna genom åren. Kanske är allt detta avsett att förändras och vi vet inte i vilken utsträckning: vi rapporterar faktiskt fotot av en brev läckt på nätet där det hänvisas till en ändring av design för en av de nästa enheterna i det japanska huset.

Brevet i fråga är daterat sist 7 februari och riktar sig till FCC, organisationen som hanterar frågan om alla säkerhetscertifieringar för elektroniska enheter. Avsändaren är egen Sony mobil vilket kräver återkallande av alla bidrag för certifieringen av enheten med ID PY7-00718V: anledningen som anges i dokumentet är “designförändring“.

Det kan vi observera Inte det är säkert samma hypotetiska nästa smartphone från Sony utan domkraft för hörlurar, som vi berättade om för några veckor sedan, eftersom serienumret som är kopplat till FCC är ett annat.

Vi har dock ingen ytterligare information om vilka designförändringar Sony arbetar med, och om de involverar hörlursuttag eller en ny enhet 18:9.

Tänk också på att termen “design” generiskt indikerar design enhet, så de kanske bara är det tekniska och icke-estetiska innovationer; också för att det förra kan vara lätt genomförbart på kort tid, med tanke på MWC:s tillvägagångssätt, medan det för det senare kan vara mer komplicerat.

Relaterade artiklar

Back to top button