Har Motorola Moto X4 precis kommit ut på marknaden? Det spelar ingen roll, det talas redan om Moto X5 (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Har Motorola Moto X4 precis kommit ut på marknaden? Det spelar ingen roll, det talas redan om Moto X5 (foto)

Moto X4, Motorolas solida förslag för marknadens mellanklass, har presenterats – efter en oändlig rad rykten – i slutet av augustiunder IFA 2017. För dess landning på den italienska marknaden – och för vår snabba granskning – var vi tvungna att vänta början av oktoberså vi kan lugnt säga att det fortfarande är en Meddelanden. Ändå har gudarnas vals redan börjat rykte på hans efterträdare.

Att inviga den, han som först – även förra maj – den slutgiltigt namn Moto X4: Evan Blass, mer känd under namnet @evleaks. Genom en tweeta faktiskt, Blass har avslöjat framtidens logotyp Moto X5obestridlig ledtråd som Motorola är redan på jobbet på den nya exponenten för Moto X-serien.

Det är därför möjligt att vi under 2018 kan förvänta oss nya Moto X5 under första kvartalet – eller i alla fall under första halvåret – i en vändning jämfört med vad vi såg 2017.

För tillfället skulle det dock vara fantasifullt att riskera för många hypoteser, så låt oss begränsa oss till vad vi vet. Härifrån går vägen till rykte på Moto X5 kan det vara väldigt länge.

Relaterade artiklar

Back to top button