Här (kanske) det första riktiga fotot av Xperia XZ2 Compact-prototypen (foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: Här (kanske) det första riktiga fotot av Xperia XZ2 Compact-prototypen (foton)

Timmarna blir hektiska för Sony: efter att ha bekräftat att presentationen kommer att äga rum den 26 februari på MWC, kan vi idag ha möjlighet att visa dig den första levande foto av nästa Xperia XZ2 Compact.

Vi kan anta att Sony kommer att presentera två varianter av sitt flaggskepp i Barcelona som kommer att heta Xperia XZ2 och XZ2 Compact (kommer det också att finnas en XZ2 Pro?) Och tack vare bilden som läckt ut på nätet (första bilden av den Galleri nedan) kan vi ha en förhandstitt på den andra.

Vi kan observera sidoprofilen för en prototyp av nästa XZ2 Compact jämfört med profilen för en Xperia Z5 Compact: designen är böjd (som vi gissade från teaservideon som släpptes igår), Inte det finns hörlursuttaget och fingeravtryckssensorn ska placeras på tillbaka smartphone.

Dessutom verkar designen föreslå en likhet med några läckbilder, släppta 2015, som rör en hypotetisk ny begrepp för Xperia smartphones definierade tallrik + människa (i galleriet nedan).

Vi påminner dig om att tänka på att det skulle vara en prototyp och att vi inte kan lugna dig om fotots äkthet eftersom det spreds av en användare på Xperia bloggför de officiella bilderna skjuter vi upp mötet till den 26 februari.

Relaterade artiklar

Back to top button