Har Huawei äntligen bestämt sig? Nästa smartphonefamilj kommer att heta P20

Note: We hope you enjoy reading this article: Har Huawei äntligen bestämt sig? Nästa smartphonefamilj kommer att heta P20

Efter en push and pull som invigdes förra sommaren kan Huawei äntligen vara här bestämt: dess nästa smartphone-familj, som också kommer att innehålla toppförslag för 2018, det kommer att heta P20. För att avslöja det är Roland Quandt, erfaren och pålitlig läckasom ville styrka de uppgifter han förfogade över genom att även sprida de möjliga kodnamn av de tre varianterna och deras respektive färger.

Emily, Chrlotte Och Anne i själva verket kommer de att vara kodnamnen för respektive P20, P20 Plus Och P20 Lite. Traditionellt kommer P20 att vara toppen i sortimentet med kompakta mått, P20 Plus kommer att ha toppspecifikationer och en generösare diagonal, medan P20 Lite kommer att vara mellanklassen som kommer att blinka åt sina äldre bröder för estetik och funktionalitet, men med detaljer och lägre pris.

När det gäller färgerna på de varianter som kommer till Europa, P20 och P20 Plus de kan räkna med en Keramisk svart (troligen en blank svart) och en ospecificerad Skymning.

P20 Lite istället kommer det att ståta med en större variation, tack vare Midnattssvartvid Sakura rosa och till Klein blå – ja, du kan unna dig själv med referenser och skämt nedan i kommentarerna.

Vi får se om denna information är verklig bekräftelser, eller om Huawei kommer att förskjuta alla igen, välja ett annat definitivt namn. För att ta reda på det kan vi dock behöva vänta några veckor till än Huawei-eventet på MWC 2018, som enligt rykten inte kommer att se huvudpersonen. rada upp smartphone 2018.

Relaterade artiklar

Back to top button