Har du svårt att sova? Bästa fritidsprylarna –

I själva verket finns det massor av prylar där ute för att lösa sömnproblem, så vi har sammanställt ett urval av de bästa alternativen att överväga om du letar efter ett verktyg som hjälper dig att sova bättre.

Sömnproblem är mycket vanliga

Som vi sa, fler och fler människor upplever sömnproblem. 2000-talets ondska, som främst orsakas av den snabba livsstilen som vi lever. Och vila är väldigt viktig för många saker. När du sover använder hjärnan detta för att koppla om olika processer, så om du inte observerar minimitimmar, som varierar från person till person, men vanligtvis runt 7 timmar, kommer det att påverka dig på olika sätt.

Å ena sidan blir du på sämre humör, mer hetsig. Sömnbrist har visat sig leda till dåligt humör, och om du har det här problemet regelbundet blir det värre. Du kommer också att tappa koncentrationsförmågan, du kommer att känna dig trött under dagen … Kom igen, det här är alla nackdelar. Av denna anledning är det bättre att satsa på en pryl som löser eller lindrar sömnproblem.

Vilka typer av sömnprylar finns på marknaden

Utbudet av sömnapparater är mycket stort, och därför ville vi fokusera på produkter som garanterat är effektiva. Till exempel kommer du att se lampor som simulerar solljus för att stimulera cellerna i ögonlocken. Detta gör att du kan vakna naturligt och utan att du behöver ett larm, vilket hjälper dig att få mycket mer vila.

Det finns även hörlurar som tjänar till bättre sömn. Modeller som kommer som standard med en mängd olika avkopplande ljud för att ge dig en verkligt avkopplande upplevelse. Och glöm inte andra hjälpmedel som aromaterapi som hjälper dig att somna snabbt. Utan vidare inbjuder vi dig att överväga olika lösningar.

Väckningslampa Philips HF3651 / 01

Vi börjar med en av tungviktarna när det kommer till att köpa en pryl för att sova bättre. Den holländska tillverkaren har en katalog med produkter som hjälper dig att få en god natts sömn. Och en av dess främsta representanter är Lampa Philips Wake-up Light HF3651 / 01. En modell som kan simulera naturlig soluppgång så att du vaknar som ny. Betona att den har olika ljud som hjälper dig att sova bättre än någonsin.

Xiaomi MUE4093GL

Det omöjliga uttalet av namnet gömmer sig Xiaomi smart lampa det kommer mer än att möta förväntningarna från de mest krävande användarna. Bland de olika lägena har den samma funktionalitet som den tidigare lampan: lyser gradvis upp så att du vaknar naturligt.

Sovfat Amazfit Zenbuds

Den asiatiska tillverkarens katalog innehåller sovhörlurar som kommer att överraska dig med sina möjligheter. Vi pratar om Amazfit Zenbuds Sleepbuds, En enhet som låter dig isolera dig från ljud utifrån är mycket användbar om du lider av tinnitus, och den har också en mängd olika ljud som hjälper dig att slappna av och varva ner bättre.

Sömnhörlurar, Ururtm

Ett annat par hörlurar som vi vill rekommendera dig är Ururtm-modellen. En enhet vars design gör att du kan sova i hjälm inte märka något. Förutom , kommer de också att fungera som öronproppar.

Sömnhörlurar

Vi fortsätter med detta urval av de bästa prylarna för att somna om du har svårt att sova, vi vill rekommendera dessa nyfikna öronsnäckor med en remdesign. En produkt som gör att du kan använda den på olika sätt, både för resor, träning och för avkoppling medan du lyssnar på musik.

Xiaomi Mi Band 5

En av de bästa egenskaperna hos ett sportarmband är dess förmåga att övervaka din puls. Tack vare detta kan smarta armband som Mi Band 5 ta reda på när du sover, vilken fas av sömn du är i och mycket mer. Dessutom kan du med hjälp av en dedikerad app spela in din dygnsvila fullt ut.

Det bästa? Att du kan ställa in ett larm för denna bärbara telefon för att väcka dig med vibrationer och du kommer att bli av med chocken från ljudlarmet för livet. Lägg till det användarvänligheten den erbjuder när du övervakar någon av dina aktiviteter och du har en produkt du inte får missa.

Huawei Watch GT2 Sport

Utan tvekan är några av de bästa smartklockorna du kan äga den berömda Huawei Watch GT2 Sport. Den här smartklockan är valuta för pengarna, så den har alla sorters sensorer för att spåra ditt sista drag. Säg att den har GPS, förutom olika appar, för att utnyttja kraften i denna kraftfulla Huawei smartklocka.

Uppenbarligen kommer det att registrera din dagliga vila, så igenom TruSleep-appen , du kan se hur du sover varje dag, nivån av stress, hur du hanterar det …

Junobi sömnassistent

Vi fortsätter prylen i de nyfiknas hav. A stimulator med elektriska strömmar detta kommer att minska ångest. Rekommenderas starkt för personer med sömnlöshet eller de som inte kan sluta tänka på natten.

Wi-Fi diffusor

Aromaterapi har visat sig hjälpa dig att vila bättre. Så om du har svårt att sova, satsa på den här gadgeten. Och här har vi en diffusor med modern och snygg design. Det mest intressanta? Fungerar med grundläggande röstassistenter så att du kan få ut det mesta av det.

Massageapparat för huvudet

Vi avslutar den här sammanställningen av de bästa alternativen att överväga om du har svårt att sova, med en huvudmassager som låter dig slappna av helt. Njut av massagen och slappna av gradvis tills du faller. Du kommer inte bli besviken!

Relaterade artiklar

Back to top button