Har du någonsin trott att ZTE var den femte smartphonetillverkaren i Europa under första kvartalet 2016?

Note: We hope you enjoy reading this article: Har du någonsin trott att ZTE var den femte smartphonetillverkaren i Europa under första kvartalet 2016?

ZTE:s prisvärda premiumsmartphones får fler och fler användare

17 juni 2016, Shanghai (Kina) – ZTE Mobile Devices, världens ledande tillverkare av mobila enheter, har meddelat att man har blivit den femte största tillverkaren i Europa efter antal sålda smartphones mellan januari och mars 2016. Enligt forskningsinstitutet Counterpoint Technology Market, vars undersökning undersöker About 90 % av smartphonetillverkarna världen över, ZTEs marknadsandel växer kontinuerligt.

Vi är stolta över vår framgång i Europa, särskilt med tanke på det stora antalet smartphonetillverkare som försöker vinna popularitet på denna marknad.”Sade Jacky Zhang, VD för EMEA och APAC, ZTE Mobile Devices. “Vår filosofi är att fortsätta lansera premiumsmartphones till överkomliga priser, så att fler och fler användare kan prova våra enheter. Vi är tacksamma för stödet från våra fans och är övertygade om att snart nå en fjärde plats i Europa“.

Framgången för AXON- och Blade-serien i Europa

ZTE stärker närvaron av sitt konsumentvarumärke i Europa, en av de mest mogna och konkurrenskraftiga mobiltelefonmarknaderna i världen, genom att erbjuda mellanklassenheter till konkurrenskraftiga priser.

Med fokus på AXON- och Blade-serien har ZTE upplevt ständig utveckling i Europa. I Kina presenterade ZTE nyligen AXON 7-modellen och förväntningarna är redan mycket höga inför nästa lansering på den europeiska kontinenten. Från och med slutet av 2015, mer än 30 miljoner Blade-enheter de har sålts i över 50 länder runt om i världen, med Tyskland, Frankrike, Spanien och Storbritannien som leder antalet försäljningar.

En framgång som är resultatet av ett långsiktigt engagemang och växande uppmärksamhet för Europa

Efterfrågan från användare på pålitliga, högpresterande enheter ökar snabbt och ZTE har fullt ut förstått vikten av denna utmaning. För att möta behoven hos konsumenter i Europa har ZTE åtagit sig att bygga en långsiktig närvaro på kontinenten. En sådan snabb tillväxt i Europa kan tillskrivas ZTE:s många expansionsinsatser, i synnerhet det växande antalet samarbeten med stora detaljhandelskedjor, så att konsumenterna enkelt kan komma åt de olika enheterna.

ZTE fokuserar också på diversifierade marknadsföringsaktiviteter och olika sponsringar inom sportområdet. Till exempel i Tyskland har varumärket nyligen blivit medsponsor för ett av de viktigaste tyska lagen, Borussia Mönchengladbach, medan man i Spanien har valt att stödja Sevilla fotbollsklubb och sponsra Copa del Rey-finalen. Utöver de många partnerskapen på sportområdet ville företaget visa den växande uppmärksamheten på den europeiska marknaden genom en road-show – ZTE Experience Tour – som har berört mer än 30 städer i Europa och som hittills har tillåtit mer än 20 000 människor att leva den upplevelse som ZTE-tekniken kan erbjuda. I Italien stannade turnén i städerna Turin, Milano och Rom, vilket väckte stort intresse och nyfikenhet.

Relaterade artiklar

Back to top button