Här är Xiaomi Mi Note 2 dual-edge frontpanel och lite saftig information

Note: We hope you enjoy reading this article: Här är Xiaomi Mi Note 2 dual-edge frontpanel och lite saftig information

Ryktena om Xiaomi Mi Note 2 har jagat varandra ett tag, men det verkar som att vi vid det här laget inte är alltför långt från det slutgiltiga tillkännagivandet, som kan ske inom den närmaste månaden. Som en delvis bekräftelse på vad vi har sett hittills har vi nu vad som borde vara frontpanelen på smartphonen, som visar hur båda dess sidor är böjda.

Var dock försiktig, för vid sidan av modellen kant QHDdet sägs att det också finns en platt full HD, bara för att inte missa en mer vanlig och ekonomisk variant. Och alltid på tal om varianter, vi talar också om 4 eller 6 GB RAM Och 64 eller 128 GB internminne. I alla versioner ska det däremot finnas SoC Snapdragon 821och en bra sådan 3 600 mAh batteri (QuickCharge 3.0), även om Xiaomi har vant oss bättre i den lägre delen.

Att tala istället för priser4/64GB-modellen förväntas kosta 2 499 yuan (€ 337), medan 6/128GB-modellen kommer att stiga till 2 799 yuan (€ 378).

Siffror som är konkurrenskraftiga i alla fall, men som vi förbehåller oss rätten att granska vid lanseringstillfället, och som i alla fall aldrig kommer att dupliceras på lika villkor på vår marknad, där det oundvikligen kommer höjningar för tull eller tredje- partihandlare.

Relaterade artiklar

Back to top button