Här är Xiaomi Mi A2 i nya detaljerade renderingar, om du fortfarande hade tvivel om det

Note: We hope you enjoy reading this article: Här är Xiaomi Mi A2 i nya detaljerade renderingar, om du fortfarande hade tvivel om det

Att döma av lanseringseventet som anordnades av Xiaomi i Spanien nästa 24 juli, väntan på den nya Mi A2 har nu nått de sista resterna. Inte för detta, dock maskinen av rykte och gudar läcka han tänker sluta, men här tickar verkligen andra detaljerade framställa av den nya Xiaomi Android One-smarttelefonen, som återigen avslöjar hemligheten med Pulcinella.

Baserat på vad som hände förra året med Mi A1, förväntade vi oss under en oöverskådlig tidsperiod att efterföljaren Mi A2 inte skulle vara något annat än en version utrustad med Android stock av Mi 6X. Från och med lanseringen av den senare väntade Xiaomi-fans på inget annat än det officiella tillkännagivandet om dess internationella tvilling. En väntan som pågick länge, men nu är den verkligen det springer ut.

Tillsammans med framställavilken föreställning från alla vinklar en Mi 6X i svart färg och Android One-märket, här är specifikationerna igen, som naturligtvis inte är något nytt för de mest informerade av er: display från 5,99 “full HD + i 18:9, Snapdragon 660, 4/6 GB RAM, 32/64/128 GB av lagringsutrymme, dubbel kamera posterior, lfotavtrycksläsare och batteri från 3 000 mAh.

Relaterade artiklar

Back to top button