Här är webbplatsen som kommer att berätta om en Galaxy Note 7 är farlig, genom att kontrollera dess IMEI (uppdaterad: borttagen)

Vi hade redan förutsett det för några dagar sedan: Samsung har för avsikt att skapa en webbplats där du kan kontrolleraIMEI för varje Galaxy Note 7, för att veta om detta är potentiellt farligt; en användbar tjänst både för dem som vill vara säkra på om de ska lämna tillbaka sin smartphone eller inte, och vid köp av en begagnad Galaxy Note 7, för att se till att inte köpa en skadlig.

För att ta reda på IMEI för din enhet, skriv bara * # 06 # i telefonens knappsats, eller så kan du gå till Inställningar -> Om enheten -> Status -> IMEI-information. När du har fått den långa sifferkoden anger du den på den officiella webbplatsen och väntar på svaret (vi kunde inte verifiera det från första hand, men det borde fungera).

Om du därför måste lämna tillbaka din Galaxy Note 7 har vi redan samlat all nödvändig information i den här artikeln, och uppmanar dig att inte ta explosionsfaran under andan, eftersom rapporter om liknande incidenter ständigt ökar.

Uppdatering: webbplatsen är inte längre tillgänglig. Tydligen var det ett internt test och inte en länk avsedd för allmänheten; i alla fall bör den verkliga officiella webbplatsen öppna snart, och vi kommer att meddela dig så snart som möjligt.

Relaterade artiklar

Back to top button