Här är vi, den första smartphonen på marknaden med fingeravtrycksläsare under displayen kommer att produceras av Vivo (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Här är vi, den första smartphonen på marknaden med fingeravtrycksläsare under displayen kommer att produceras av Vivo (foto)

För några dagar sedan, Synaptics hade äntligen gjort det stora tillkännagivandet: tekniken för att implementera fingeravtrycksläsare under displayen det är tillräckligt mogna för massproduktion e en producent bland de fem bästa i världen är redo att lansera den första smartphonemodellen som integrerar den på marknaden. Nu tack vare Patrick Moorhead från Forbes, vi kan skilja vem denna mystiska tillverkare är: det är inte Samsung eller Huawei, än mindre Apple. Det är om jag bor.

Trots att den är okänd för de flesta, på våra breddgrader, är Vivo faktiskt en av de största tillverkarna i världen, tack vare sin exceptionella marknadsandel. i Kina och andra asiatiska länder. Dotterbolaget till BBK Electronics (tycka om Opo Och OnePlusmycket mer känt för oss) hade redan tidigare utmärkt sig för ryktena om de första smartphone-prototyperna med integrerad fingeravtrycksläsare under skärmen, men nu är det nästan dags att testa godheten av en teknik som har kittlat länge nyfikenhet av användare.

Moorhead, som hade möjlighet att prova det (och lägga upp några bilder, som du kan hitta i galleriet), talade om endefinitivt positiv upplevelse: upplåsning händer mycket snabbare än väntat (Synaptics kallade det dubbelt så snabbt som FaceID) och, vana vid fingeravtryckssensorer i åratal, är proceduren enkel och intuitiv omedelbart.

Även om Apple har tagit en avgörande väg annorlunda – från vilket det knappast kommer tillbaka – denna lösning kan vara den mest bekväma för att implementera en upplåsningsmetod snabbt och säkert även på enheter vars frontramar runt skärmen nu är ett minne blott. Nästa topp i sortimentet från Samsung, Galaxy S9, det är nästan bekräftat att det inte kommer att anta denna lösning, men vi är säkra på att i 2018 vi kommer att se det på olika modeller, vem vet om också i framtiden OnePlus 6med tanke på den nära relationen med Vivo.

Relaterade artiklar

Back to top button