Här är vad du kan förvänta dig av Motorola Z3 Play: möjliga renderingar och funktioner (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Här är vad du kan förvänta dig av Motorola Z3 Play: möjliga renderingar och funktioner (foto)

Den prestigefyllda Motorolas Z-serie som har sett smartphones med funktioner på hög nivå och rimligt låga priser, kan snart berikas med en ny modell. Tack vare några läckta renderingar kan vi beundra det troliga utseendet på Moto Z3 Spelavars lansering på marknaden är planerad till andra halvåret och om vilka det inte har kommit några officiella tillkännagivanden ännu.

I avvaktan på tillförlitliga uppgifter rapporterar vi senaste inläggen på de påstådda funktionerna i Moto Z3 Play som borde ha en 6″ Super AMOLED-skärm 1 080 x 2,16 pixlar, dubbel bakre kamera 12 MP + 8 MP med scenigenkänning, laser autofokus Och LED-blixt.

Sensorn för Fingeravtryck den ska sitta på höger sida precis under volymkontrollen. När det gäller den mer tekniska delen bör den antagna processorn vara en Snapdragon 630 eller kanske 636 finns i de numera vanliga varianterna från 4 och 6 GB. Fler lagringsutrymmen kommer att finnas tillgängliga som sannolikt kommer att vara 32, 64 eller 128 GB.

Relaterade artiklar

Back to top button