Här är två nya kloner av Mi MIX, producerade av Ulefone och UHANS, i sina respektive teaservideor

På tröskeln till presentationen av Xiaomi Mi MIX 2 fortsätter dess föregångare att göra skolan och för att inspirera många kinesiska producenter minderåriga, desperat att rida på den långa vågen av hans framgång. De sista som är med på danserna är Ulefone Och UHANS.

Av Ulefone Mix vi pratade redan med dig för bara några dagar sedan. Det kinesiska företaget har verkligen inte ansträngt sig för att frigöra sig från ädlare Xiaomis smartphone har också replikerat sitt namn, hur det än är hårdvaruplattform det kan dock tillåta att det uppskattas av användare, tack vare en ospecificerad Medium-high-end octa-core MediaTek SoC.

I den första videoteaserUlefone förstärker framför allt Mix-displayen, nästan helt ramlös, enligt mottot Full skärm, Full Vision. Mix-skärmen ska ha en diagonal på 5,5″med en total skärm-till-storlek-förhållande så hög som 90,2 %. En annan trend under senare tid bör inte saknas, nämligen dubbel bakre kamera. Förväntas i slutet av september, vi får se om det kan slå in i era hjärtan.

Förmodligen av ett något lägre intervall, den lösning som föreslås av UHANS försöka kamouflagei namnet, inspirationen till Mi MIX genom att ta bort åtminstone bokstaven de: försök misslyckas.

I videon postad av UHANS – plus ett Bildgalleri än en riktig videoteaserMX visar sig som en Frankenstein saknar av en riktig identitet. Displayen med minskade kanter är inspirerad av Xiaomi-smarttelefonen blank ram till de senaste top-of-the-range Samsungs, den dubbel bakre kamera till iPhone X.

UHANS MX bör vara utrustad med en 5,2″ med typkanter 2,5D det är en totalt förhållande mellan skärm och storlek på cirka 82 %. Bortsett från närvaron av fysisk knapp på framsidan (vilket förmodligen döljer sfingeravtrycksgivare) och den fotografiska sektorn, inga andra detaljer är kända om detta ännu en klon av Mi MIX.

Relaterade artiklar

Back to top button