Här är Samsungs skäl för materialen i Galaxy S-linjen

Note: We hope you enjoy reading this article: Här är Samsungs skäl för materialen i Galaxy S-linjen

Vi har redan sett att förmodligen den nya toppen av Samsung-sortimentet återigen kommer att baseras på plastmaterial, men vi har ännu inte hört ryktet från företaget om varför detta val. YH Leevice vd på Samsung, vill gärna påpeka några saker, inklusive det faktum att hans företag inte bara måste ta hänsyn till estetisk kvalitetmen också möjligheten till producera stora volymer av ett visst materialmed tanke på den mycket höga försäljningen av Galaxy S-familjen.

Bakstycket i plast säkerställer båda lätt borttagning av detsamma är en detalj som företaget inte verkar vilja ge upp lika lätt som konkurrenterna större lätthet, elasticitet och slagtålighet jämfört med andra material.

Ärligt talat är vi inte heller helt överens om dessa överväganden, men det är också sant att konkurrerande företag har sin vikt: Sony han valde glas till sin Xperia Z, kanske lite riskabelt på grund av dess motståndskraft, men utan tvekan effektiv när det gäller elegans och stil; HTC har skapat en kaross helt i aluminium, som delvis kombinerar båda behoven, men till priset av en mer komplex produktionsprocess.

Och även om man tittar på konkurrensen från andra operativsystem är jämförelsen skoningslös för Samsung: polykarbonatet av Nokia den har en annan känsla vid beröring, i kombination med de färger som föreslås, och när det gäller material iPhone det har alltid hållit en hög standard.

Den plast som Samsung hittills har antagit, och själva telefonens finish, ger inte tillbaka den känslan Premie som man kan förvänta sig av en toppmodell, betalade bland annat bra pengar. Lee är medveten om detta och har förklarat att nästa topp i sortimentet kommer att ha “en rättvis balans“mellan tillverkarens behov och användarnas behov. Vi hoppas verkligen att så är fallet.

Relaterade artiklar

Back to top button