Här är priset på Galaxy S9 och S9+ enligt @evleaks! (uppdaterat: priser i Spanien)

Note: We hope you enjoy reading this article: Här är priset på Galaxy S9 och S9+ enligt @evleaks! (uppdaterat: priser i Spanien)

841 € för Galaxy S9, 997 € för Galaxy S9 +. Utan att gå vilse i alltför många ingresser, här är priserna på den nya toppklass Samsung andra @evleaks, född Evan Blass, förmodligen den mest kända informanten i världen; en av dem som sällan får fel.

Detta betyder inte att var och en av hans tweets alltid är en exakt förutsägelse, även för att vi, särskilt prismässigt, måste relatera allt till italienska marknadenvilket som du redan vet vanligtvis är dyrare än det europeiska genomsnittet.

Båda priserna är verkligen ganska ovanlig, i den meningen att 41 och 97 är siffror som företag inte använder ofta, och föredrar att sluta med en 9:a innan nästa decennium. Med tanke på den klassiska ökningen i Italien, kan 841 euro för Galaxy S9 lätt överstiga 850 (förmodligen till och med något mer), och 997 euro för Galaxy S9 + kan lika gärna gå över tusen, kanske på en höjd 1 029 €med en trevlig + € 100 jämfört med Galaxy S8 +.

I alla fall, givet utgångspunkten, kommer det inte att vara de där 30 euron mer eller mindre vid lanseringen som kommer att förändra saker och ting, även om den psykologiska muren på 1 000 euro är en som vi inte skulle vilja se slås ner.

För att vara säker får du vänta till nästa söndag klockan 18, då Samsung S9 kommer att presenteras officiellt.

Uppdatering

Som en bekräftelse på våra antaganden, kommer vad som borde vara de spanska priserna (via Reddit): 849 respektive 1 000. Lägg till € 20-30 och du bör ha beloppet för Italien.

Relaterade artiklar

Back to top button