Här är Pixel 2 som skulle ha fått oss att drömma

Note: We hope you enjoy reading this article: Här är Pixel 2 som skulle ha fått oss att drömma

Det är flera år sedan nu Google den visar sig vara särskilt aktiv och närvarande i Android-smarttelefonsektorn med sin egen Pixelnu i sin sjunde generation och som även kan konkurrera i mellanklassen.

De mest passionerade kommer med glädje att minnas Pixel 2, generationen som också markerade Pixels inträde på den italienska marknaden. Och precis om Pixel 2 dyker upp online intressanta detaljer om hur de kunde komma ut på marknaden.

Bilderna du hittar i galleri nedan visa en mycket speciell Pixel 2, en modell som faktiskt Google han lanserade aldrig riktigt på marknaden. Det är faktiskt en Pixel 2 som kan stödja iris igenkänning för biometrisk autentisering. En funktion som säkerligen skulle ha varit framgångsrik i 2017 när Pixel 2 lanserades på marknaden.

Bilderna visar hur irisskanningen skulle ha slutförts med hjälp av främre kamerasensor.

Det skulle ha varit en sensor a infrarödannorlunda än vad vi konventionellt hittar på de främre kamerorna på smartphones.

Även om det hade lanserats, Google Inte hon skulle fortfarande ha förtjänat företräde på marknaden eftersom andra Android-modeller med irisskanning redan fanns på marknaden. Faktum är att vissa modeller av Microsofts Lumia 950, Samsung Galaxy Note 7 och Samsungs Galaxy S8-serie redan erbjöd denna typ av biometrisk autentisering.

Vi vet inte varför Google har gett upp lanseringen av denna Pixel 2-modell. Låt oss veta om du skulle ha gillat det. I detta sammanhang påminner vi dig också om vår fördjupade studie om biometriska autentiseringsmetoder, särskilt när det gäller igenkänning av fingeravtrycket.

Relaterade artiklar

Back to top button