Här är nya bilder som visar oss BlackBerry Athena i all dess design (foto) (uppdaterad: kanske kommer den att heta BlackBerry KEY²)

Note: We hope you enjoy reading this article: Här är nya bilder som visar oss BlackBerry Athena i all dess design (foto) (uppdaterad: kanske kommer den att heta BlackBerry KEY²)

Vi har redan berättat om den påstådda nästa smartphone som kommer att lansera BlackBerry, med kodnamn Athena. Redan de första renderingarna läckt tidigare hade föreslagit att nästa enhet av det kanadensiska företaget, kontrolleras av TCLkan den vara väldigt lik BlackBerry KEYone, åtminstone när det gäller design.

De bilder som vi föreslår idag, ses i vår Gallerikommer från filen som rör Athena-enheten som deponerats på TEENA, det kinesiska elektroniska certifieringsorganet. De nya bilderna bekräftar avsevärt designen som de tidigare renderingarna intuiterade med vissa skillnader: den programmerbar nyckel på höger sida verkar det ha en form något annorlunda än det som ses ovan och det bakre lagret in gummerad plast det verkar sträcka sig till den övre kanten snarare än bara höjden på kameran.

Vi påpekar igen hur, även enligt dessa renderingar, en av punkterna som gör det skilja på från den föregående KEYone är det just den senare, det vill säga närvaron av en dubbel bakre kamera istället för en enda som alltid har hänt med tidigare BlackBerry-enheter.

När det gäller hårdvaruspecifikationerna känner vi inte till några ytterligare detaljer än de som redan rapporterades i februari förra året, som antog en BlackBerry Athena med Snapdragon 660, 4/6 GB från Bagge Och 64 GB internminne. Vi återkommer för att uppdatera dig så snart vi har ny information om denna aspekt, i hopp om något mer lockande.

Relaterade artiklar

Back to top button