Här är några troliga mjukvaruinnovationer av Huawei Mate 10, som kan kosta mindre än förväntat (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Här är några troliga mjukvaruinnovationer av Huawei Mate 10, som kan kosta mindre än förväntat (foto)

Enligt vad som rapporterats av XDA-Developers ska Huawei Mate 10 (även om det är allt mer troligt att vi bara pratar om Pro-modellen) ha följande nya mjukvarufunktioner.

  • Dubbelklicka på strömknappen
  • Dubbeltryck på skärmen (Frånvarande i Mate 9 men finns i andra Huawei)
  • Dubbel vrid gest (kanske som Motorola som startar kameran)
  • Ambient Display med lyft / dubbeltryck för att väcka

Bekräftelsen på deras närvaro är inte absolut, i den meningen att XDA gjorde en jämförelse mellan en förrelease firmware för Mate 10 och den för Mate 9, och lyfte fram några olika apks mellan de två, vilket fick oss att tänka på dessa funktioner som precis listades ( se bilden nedan). Dess genomförande återstår dock att kontrollera.

Och till sist kommer vi till kapitlet pris, vilket alltid är en av flera riktningar. Hittills hade vi pratat om € 849 i Italien, förmodligen för Mate 10 Pro. Det verkar dock som att vi skulle kunna gå ner med cirka femtio euro, upp till det ödesdigra 799 €.

Faktum är att detta borde vara priset på Mate 10 Pro i Östeuropa. Frågan är om den kommer att underhållas av oss också. Det kan faktiskt inte uteslutas att båda siffrorna är korrekta: den för Östeuropa och den för Italien. Vi kommer att veta mer nästa måndag, dagen för presentationen av smartphonen. Följ oss för det kommer också att finnas en av våra live förhandsvisningvid sidan av den officiella lanseringen.

Relaterade artiklar

Back to top button