Här är några stulna bilder av Samsung Galaxy A7 (2018) frontpanel. Eller Galaxy A8 (2018)?

Note: We hope you enjoy reading this article: Här är några stulna bilder av Samsung Galaxy A7 (2018) frontpanel. Eller Galaxy A8 (2018)?

Efter att ha invigtInfinity display med Galaxy S8 och S8 +, också ärvt från den senaste Galaxy Note 8, är det ingen hemlighet att Samsung jobbar hårt med att ta fram designen gränslös även på mellanklassen av marknaden som för den koreanska tillverkaren svarar på serienamnet Galaxy A. Under de senaste månaderna har det inte kommit få nyheter angående Galaxy A5 och A7 i version 2018avsedd att bli den första i serien att debutera med den nya designen. Men kommer de att vara de enda?

Faktum är att några stulna skott cirkulerar på nätet som skildrar frontpanel av en Samsung smartphone från mycket små ramartillskrivs av vissa till en svårfångad Galaxy A8 (2018). Galaxy A8-namnet är inte nytt, eftersom en smartphone med detta namn debuterade i 2016, utan att någonsin anlända till Italien (om inte i sidled). Efter ett års frånvaro kunde han därför göra sin återkomst eller till och med gå till ersättning A5- och A7-nomenklaturen, tillsammans med en variant A8+.

Hypotes som för tillfället dyker upp pilgrim, med tanke på de olika ledtrådarna de senaste månaderna som hänvisar till namnen A5 och A7 (2018). Några tvivel men det förblir också på hypotesen att den tidigare nämnda panelen är hänförlig till A8 (2018), eftersom designen verkar passa ihop exakt med det som nyligen tillskrivits A7 (2018), dubbel främre kamera Inklusive. Vi kommer att ta reda på vad sanningen kommer att vara först under de närmaste veckorna, under tiden njut av dessa förhandsvisningsbilder och låt oss veta vad du tycker om detta stilistisk vändpunkt Samsung även för mellanklassen.

Relaterade artiklar

Back to top button