Här är några specifikationer för 5 nya Sony Xperia (även 4K), som vi kanske kommer att se på Mobile World Congress

Note: We hope you enjoy reading this article: Här är några specifikationer för 5 nya Sony Xperia (även 4K), som vi kanske kommer att se på Mobile World Congress

Mobilvärldskongressens tillvägagångssätt innebär många fler spekulationer om de olika företagens framtida modeller, och en som Sony, som verkligen inte är känd för att vara sparsam, kan inte undgå att väcka uppmärksamhet, särskilt eftersom det var länge sedan introduktion av sin senaste nya smartphone. Därför kunde företaget presentera upp till 5 nya modeller, varav en med skärm 4K och med Snapdragon 835. Här är vad de är och vad vi tycker om var och en av dessa.

5,5 tum 4K med Snapdragon 835, 4/6 GB RAM och ny Sony IMX400-sensor. På pappret inget att klaga på, men Snapdragon 835 var inte tänkt att vara “exklusiv” Samsung? Det finns alltid möjlighet till en mycket tidigare presentation än lanseringen, men det verkar lite konstigt för oss, speciellt eftersom Sony inte hade trampat den här vägen längre efter 4K av Xperia Z5 Premium.

5,5” QHD med Snapdragon 835 eller 653 (det är stor skillnad!) Och 4 GB RAM, förutom samma Sony IMX400-sensor.

Mycket intressant också, men det tekniska databladet är lite förvirrande: för likt den tidigare modellen om med Snapdragon 835, lite oproportionerligt om med 653.

5,2 tum full HD med MediaTek Helio P20, 4 GB RAM och 64 GB internminne och med en 23 megapixel kamera på baksidan och 16 megapixlar på framsidan. Inget att klaga på: från databladet ser det ut som en Sony, men det betyder inte att det är sant.

5 ” HD-stillbild med MediaTek Helio P20, men med 3 GB RAM, 32 GB internminne och 16 och 8 megapixelkameror.

Av denna modell “vet vi” bara priset: cirka $ 350, eller mellanklass, förmodligen liknande den föregående.

Tänk dock på att Sony har ett event på MWC, men det är ett event som kommer att hållas på morgonen vid invigningen av mässan, i Sonys monter, inte en riktig presskonferens med alla grejer, och 5 nya smartphones för ett sådant evenemang är kanske för många, även med tanke på kalibern hos några av de listade.

Förra året, bara för att göra en jämförelse, höll Sony ett liknande event, där endast Xperia X och XA lanserades, så förvänta dig inte allt detta regn av nyheter, åtminstone inte alla tillsammans; så mycket mer som källan till nyheterna inte alls finns i alla de kända.

Relaterade artiklar

Back to top button