Här är några obekräftade Pixel-rykten: porträttläge, nytt startprogram, kontinuerlig låtigenkänning och mer

Note: We hope you enjoy reading this article: Här är några obekräftade Pixel-rykten: porträttläge, nytt startprogram, kontinuerlig låtigenkänning och mer

Låt oss gå tillbaka till att prata om Pixel 2 genom att rapportera en serie tweets av Artem Russakovskiigrundare av Android Police, en webbplats som vanligtvis är känd för de goda källorna. Men se upp för det faktum att den som nämns i det här fallet är ny och informationen vi kommer att se inte har bekräftats av andra källor, så ta det hela med den legitima skepsisen till fallet.

  • Porträttläge, d.v.s. bakgrundsoskärpa med avseende på det inramade motivet: det ska finnas med, via programvara, utan ett system med dubbla kamera. Faktum är att en sådan sak redan har funnits med i Googles kamera ett tag, så det återstår att se om och vad exakt har förändrats.
  • Omdesignad launcher: sökfältet borde till och med vara under kajen, precis innan NavBar antar vi, och Googles startsida har en helt ny design. Hur svårt som helst att förstå, utan stödjande bilder.
  • Kontinuerlig igenkänning av låtar: smartphonen lyssnar ständigt efter bakgrundsmusik. Om artisten och låttiteln känns igen kommer även artisten och låttiteln att visas på låsskärmen. Vi undrar ärligt talat om något sådant verkligen är användbart. Effekten på batteriet måste då verifieras, men det är också sant att upptäckten av “Ok Google”-kommandot redan är aktivt nu, så det kanske inte blir alltför negativa konsekvenser.
  • När du klämmer på telefonens sidor visas assistenten (den här saken har redan bekräftats flera gånger tidigare, så vi tar det för givet). Funktionen är aktiv även när displayen är avstängd, och det är möjligt att justera intensiteten på trycket från inställningarna.
  • Dubbla högtalare, Nexus 6P-stil (även denna sak har redan bekräftats) och även glaset som täcker skärmen är platt, inte 2,5D.

Sammantaget, som du kan se, är detta inga absurda saker, och vi har redan uttryckt några förvirringar i beskrivningarna av de enskilda funktionerna.

Om 10 dagar kommer vi att ta reda på om och vad som är sant i denna rapport, men i alla fall ingen av dem verkar vara en mördarfunktion som att flytta balansen till förmån för Googles smartphones, särskilt i väntan på priset de kommer att ha.

Relaterade artiklar

Back to top button