Här är några bilder tagna av Galaxy Note III

Note: We hope you enjoy reading this article: Här är några bilder tagna av Galaxy Note III

Det finns en sorts liten matryoshka i öppningsbilden: fotot togs i själva verket av en Galaxy Note III, som sedan skulle återspeglas i telefonens tomma skärm i förgrunden. Kan du se det? Det ska vara Samsungs klassiska rektangulära dummybox, så inget värt att tappa några dioptrier på. Tänk om du redan dömt irrelevant det här fotot hittar du ännu mindre intressanta i slutet av artikeln, med ännu vanligare ämnen.

EXIF-data avslöjar en upplösning på 4128 x 2322 pixlar (cirka 10 megapixlar) i 16:9-format, vilket går bra med det hypotetiska 13 megapixlar i 4:3; andra specifikationer inkluderar bländaren f/2,2 och brännvidden på 4,6 mm, medan själva bilderna fortfarande är av dålig kvalitet eller suddiga.

Mero snart att berätta att nya röster idag fortfarande pekar på presentationen av 4 september redan hypotes för en månad sedan, men åtföljs av den första smartklockan från Samsung. Även om vi inte har några tvivel om att se phableten på IFA i Berlin, tillåt oss lite mer osäkerhet på klockan istället.

Följande bilder är alla i originalupplösning, så det kan ta en stund att ladda, och du kan även hitta dem på den här sidan på Google+.

Relaterade artiklar

Back to top button