Här är några bilder på nya Motorola, inklusive Moto Z2 Force med dubbla kameror och Moto Mod-stöd (uppdaterat)

Note: We hope you enjoy reading this article: Här är några bilder på nya Motorola, inklusive Moto Z2 Force med dubbla kameror och Moto Mod-stöd (uppdaterat)

Moto C, Moto C Plus, Moto E4 och Moto Z2 Force. Här är de fyra smartphones som porträtteras i det lilla galleriet nedan, med fulla men lågupplösta bilder från den vanligtvis pålitliga smedjan av @OnLeaks.

De tre första modellerna har nu avslöjats ganska mycket, medan Moto Z2 är lite mindre känd, och av bilden att döma kan vi se en dubbel bakre kamera och närvaron av stiften som är nödvändiga för Motorcykel Mod, som uppenbarligen inte kommer att gå i pension. Fingeravtrycksläsaren sitter kvar på framsidan, och det verkar också finnas en blixt på framsidan; trots allt, om det finns på Moto C, varför inte också på Moto Z?

Bortsett från bilder har vi inga tekniska nyheter att rapportera, så vi lämnar dig till de aktuella smartphones, i den ordning som vi listade dem i början.

Uppdatering 15/04/2017 kl 9:30

Evan Blass påpekar att den i galleriet ovan inte är Moto E4, utan snarare Moto E4 Plus. Den största skillnaden ligger i närvaron av fingeravtrycksläsaren, som finns på Plus-versionen, men frånvarande på den vanliga. Du kan hitta bevis på detta i tweeten nedan, där en tydlig rendering placerar de två smartphones sida vid sida, vilket ger oss möjlighet att enkelt jämföra dem.

Relaterade artiklar

Back to top button