Här är många bilder på Xiaomi Mi Max, inuti och utanför dess förpackning

Note: We hope you enjoy reading this article: Här är många bilder på Xiaomi Mi Max, inuti och utanför dess förpackning

Vad kan vara i förpackningen av en gigantisk phablet som Xiaomi Mi Max? I verkligheten verkar det inte vara något speciellt, men åtminstone den omfattande fotografiska unboxningen som görs i Kina ger oss möjlighet att bättre observera smarttelefonen i köttet (eller glas och metall, om du är kräsen).

I gårdagens presentation hade vi bara renderingar tillgängliga, som inte alltid är lämpliga för att förstå hur en ny enhet egentligen är. För att vara ärlig, dessa bilder av Mi Max vann oss inte särskilt över: phableten är verkligen enorm, designen verkar inte särskilt inspirerad, och den valda färgen sticker inte ut särskilt; men det kanske också är den som tagit bildernas fel.

LÄS ÄVEN: Allt du behöver veta om Xiaomi Mi Max

Baksidan är väldigt enkel, med kamera och blixt uppe till vänster, i överensstämmelse med bandet för antennerna, och fingeravtrycksläsaren strax under mitten, ett läge som verkar ganska lagom. obekvämt att nåmed tanke på storleken på Mi Max.

Vi är inte säkra på att vi ens gillar den tvåfärgade metalliska färgen på baksidan, men vi kanske är för kräsna.

Det som är säkert är det Mi Max är en riktig jätte vid sidan av Mi5, och vice versa verkar den senare vara den mest kompakta av smartphones. Utan tvekan en speciell jämförelse, som vi inte kommer att underlåta att föreslå dig vid lämplig tidpunkt. Under tiden, titta på bilderna i fråga och berätta dina.

Relaterade artiklar

Back to top button