Här är listan över Meizu planerade för 2017: det finns också en med Snapdragon! (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Här är listan över Meizu planerade för 2017: det finns också en med Snapdragon! (Foto)

Meizu är förvisso en av de mest produktiva tillverkarna på världsmarknaden, i den meningen att den varje månad producerar många modeller som bär sitt varumärke, med hårdvara ofta väldigt olika. Som bevis på denna avhandling, kalender av Meizu-enheter för 2017 och bland de många smartphones med processor MediaTek på listan finns det också en Lejongap kikar precis på slutet.

Som du kan läsa i bilder i slutet av artikeln kommer nästa års huvudpersoner under varumärket Meizu att vara följande:

  • februari: Meizu M5S med MT6753
  • juni: Meizu Pro 7 med Helio X30
  • Juli: Meizu S med Helio P25
  • september: Meizu MX7 med Helio P30
  • oktober: Meizu Note 6 med Helio P20
  • December: Meizu M? med Snapdragon 626

I listan finns enheter för varje prisklass Och processorer med mycket olika tekniska egenskaper. Boende, men på den sista punkten, noterar vi hur Meizu ville glädja fansen av Qualcomm och planerar en ny smartphone av M-linjen som kommer att montera Snapdragon 626.

Det kommer fortfarande att ta ett helt år innan den här enheten släpps, men under tiden kan vi trösta oss med de många smartphone Meizu som kommer mellan februari och oktober nästa år. Hur ser du på Meizus 2017? Finns det en enhet från det kinesiska huset du väntar på?

Relaterade artiklar

Back to top button