Här är LG G7 ThinQ i den bästa bilden sett hittills (uppdaterad: näst bästa bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: Här är LG G7 ThinQ i den bästa bilden sett hittills (uppdaterad: näst bästa bild)

Evan Blass har nyligen släppt en mycket komplett version av LG G7 ThinQ, som lämnar väldigt lite utrymme för fantasi och visar oss nästa topp i sortimentet av det koreanska företaget från alla håll.

Med utgångspunkt från framsidan är den diskuterade skåran tydligt synlig och rymmer kameran, relaterade sensorer och öronkapsel; synd att nederkant är ganska utpräglat, och inte ens de sidovisa verkar så noll, även om live intrycket lätt kunde bli annorlunda.

På vänster sida hittar vi volymvippan och vad som ska vara en knapp dedikerad endast till Google Assistant (vi pratade om det mer detaljerat här). På höger sida har vi istället bara strömknappen, som därför har separerats från fingeravtrycksläsaren. Den senare är istället placerad på baksidan, omedelbart under de två bakre kamerorna, vid sidan av vilka LED-blixten inte kunde saknas, tillsammans med de lika oundvikliga sensorerna. Längre ner är företagets logotyp och namn framträdande G7 ThinQom du fortfarande har tvivel.

Nederst: högtalare, USB-C-port e ljuduttag, en av de få saker som Apple inte har dikterat mode på ett allestädes närvarande sätt. Du kan också se fotot av en mikrofon, men vi hittar även en annan på ovansidan, där luckan för SIM-kortet och (kanske) för microSD-kortet sitter. Lägg märke till det också tjocklek smartphone, som inte verkar vara på den lägsta nivån någonsin, och kanske är en indikation på en sådan stort batterivilket vi verkligen hoppas.

Datumet på klockan som visas på låsskärmen, vilket vanligtvis inte är slumpmässigt, är det för 1 juni. LG G7 ThinQ kommer dock att presenteras den 2 maj, så antingen är det verkligen en dag som alla andra, eller så kan den istället sammanfalla med några tillgänglighet på marknadenäven om vi verkligen hoppas att vi inte behöver vänta så länge.

Det får vi i alla fall veta om ungefär en vecka, när LG kommer att lyfta på slöjan på sin nästa topp i sortimentet, även om det är en slöja som vi redan har kikat rikligt under.

Men nu räcker det med prat och utrymme för den “dissekerade” renderingen i fråga.

Uppdatering 26/04/2018 kl 16:00

Evan Blass tillbaka på ämnet igen för att ge oss vad vi skulle kunna definiera den näst bästa bilden som setts hittills av LG G7. Sidovyn saknas, men här ligger fokus i princip på svart färg, eftersom tvärsnittet ovan redan visade oss allt som fanns att se av smartphone-profilen. Vilken föredrar du?

Relaterade artiklar

Back to top button