Här är LG G5-batteriet: inte bara löstagbart, utan verkligen löstagbart

Note: We hope you enjoy reading this article: Här är LG G5-batteriet: inte bara löstagbart, utan verkligen löstagbart

LG G5 kommer att ha den avtagbara botten. Även om företaget inte formellt har meddelat det, är det nu klart från flera läckor att så kommer att bli fallet, och idag har vi ytterligare bevis. Det du hittar i slutet av artikeln är i själva verket smartphone-batteriet, som kommer att vara löstagbart, men inte genom att ta bort bakstycket, som sitter fast, utan genom att dra ut själva basen på telefonen.

Det är ännu inte klart hur många och vilka formulär av den här typen kommer det att finnas vid lanseringen, men baserat på vad vi har sett hittills förväntar vi oss en dedikerad till fotografi, LG Cam Plusoch en för ljud i samarbete med Bang & Olufsen, men det är lätt att tro att det kommer mer senare.

LÄS ÄVEN: LG förbereder det största eventet någonsin

Det enda som förbryllar oss med denna mekanism är det faktum att batteriet verkar vara en integrerad del av själva modulen, så i praktiken bör varje ny modul ha sitt eget batteri, vilket gör att priset stiger lite och inte gör dem varma “utbytbar.”.

Låt det vara klart att detta bara är en gissning, som nu kommer att vara upp till LG att lösa upp nästa söndag under lanseringen av LG G5, som vi påminner dig om att du kan följa med oss.

Relaterade artiklar

Back to top button