Här är koncepten för LG G7: hacket är där, men det har lite annat gemensamt med iPhone X (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Här är koncepten för LG G7: hacket är där, men det har lite annat gemensamt med iPhone X (foto)

Efter MWC i Barcelona är en av de stora topparna i sortimentet som vi väntar på LG G7. Tack vare den alltid kunniga Evan Blass hade vi redan sett det live, men om det inte var nog så har gudar skapats begrepp som visar oss hur LGs nästa topp i sortimentet kommer att se ut.

DE tolkning kommer direkt från samarbetet mellan Ben Geskinen designer och TechnoBuffalo. Uppenbarligen skiljer sig resultatet inte mycket från vad vi har sett hittills: den hack finns alltid på framsidan, med kant till kant display som täcker nästan hela det tillgängliga området. De övre och nedre ramarna är mycket inneslutna men inte frånvarande.

På baksidan finns dubbel kamera med fingeravtrycksläsaremedan beläggningen är inne glas. Enligt TechnoBuffalo tar G7 mycket från iPhone X, en åsikt som vi inte delar helt: naturligtvis är skåran “kännetecknet” för iphone X, men kamerornas arrangemang (utan “steg”), närvaron av fingeravtrycksläsaren och kant-till-kant-skärmen (på iPhone X är sidokanterna fortfarande kvar, även om de är mycket tunna) gör det till en enhet annorlunda av konkurrenten.

Kom ihåg att LG G7 borde komma med Snapdragon 845en utställning 6″ OLED med upplösning 1 440 x 3 120 pixlar och konfigurationer med 4/6 GB RAM Och 64/128 GB internminne. På den fotografiska sidan, på baksidan finns det två sensorer citerad av 16 MPx med f / 1,6 och f / 1,9 (vidvinkel), medan den främre är enkel och från 8 MPx. Batteriet ska stanna a 3 000 mAh.

Vi lämnar dig sedan till galleriet med koncepten för LG G7. Vad tycker du om denna nya topp i sortimentet? Återupptar den helt linjerna i iPhone X eller tror du att “inspirationen” bara gäller skåran? Låt oss veta din idé i kommentarerna!

Relaterade artiklar

Back to top button