Här är kodnamnen på de nya Nokia- och Google-smarttelefonerna med Snapdragon 710

Note: We hope you enjoy reading this article: Här är kodnamnen på de nya Nokia- och Google-smarttelefonerna med Snapdragon 710

Roland Quandt han vet alltid en mer än djävulen, eller åtminstone vet han mycket mer än många av sina “kollegor” om den nya Qualcomm Snapdragon 710 SoC. Den välkände läckaren har postat en tweet där han avslöjar kodnamn av två fortfarande opublicerade smartphones som borde montera den här komponenten, och det skulle vara Nokia och märkesvaror Google.

När det gäller det finska företaget kallas modellen som ska montera Snap 710 “Fågel Fenix“och skulle kunna släppas ut på marknaden mellan deHöst ochvinter- av 2018. Det finns ingen information om vare sig specifikationer eller det kommersiella namnet på enheten, men det ska fortfarande vara en medium-high-end terminal.

Situationen för smarttelefonen med märket Snap 710 är ännu mindre tydlig Google. För närvarande vet vi bara kodnamnet, “Bonito“, återigen inspirerad av en typ av fisk, som traditionen är i Mountain View för alla tidigare Pixels och Nexus.

Den nya Qualcomm SoC är en riktig nyhet för mobilsektorn och, åtminstone för nu, har den officiellt tillkännagivits endast på den allra senaste Xiaomi Mi8 SE. Vi kommer att se om vi inom de närmaste veckorna kommer att kunna veta mer information om dessa Google- och Nokia-modeller, men vi är ganska säkra på att detta chip också kommer att användas på många andra smartphones från olika tillverkare.

Relaterade artiklar

Back to top button