Här är hur cool Huawei P20-familjen kan vara! (Foto och video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Här är hur cool Huawei P20-familjen kan vara! (Foto och video)

För några dagar sedan cirkulerade några system på nätet som borde skildra den framtida Huawei P20P20 Plus och P20 Proden möjliga trio av toppklass som Huawei kan lansera på Mobile World Congress i februari.

Det finns många villkor som fortfarande måste lösas upp, och eftersom vi är på ett rent hypotetiskt tema, varför inte ta kalla planer här och förvandla dem till något mer realistiskt, vilket får dem att se ut som riktiga smartphones och inte svarta skisser? Detta är vad en youtuber/designer känd som Waqar Khan gjorde, som skapade de många bilderna du hittar i galleriet nedan och den relaterade demonstrationsvideon.

Dessa är alltså bilder baserade på läcka föregående, utan någon anspråk på sanning, särskilt eftersom vi absolut inte kan garantera att startkonturerna är äkta, så du förstår att inte ta följande innehåll som definitivt. Låt oss säga att jag är en bra rekonstruktion av vad P20-familjen kan vara, baserat på vad som hittills har läckt ut, och vi måste säga att i synnerhet vissa bilder är ganska “suggestiva”.

Vi kommer att veta mer, om allt går som planerat, senast inom ett par månader. Under tiden kan du läsa alla artiklar vi har skrivit om Huawei P20 för att få en mer exakt uppfattning.

Relaterade artiklar

Back to top button