Här är Huawei Mate 10 Pro (och lite indirekt bekräftelse på specifikationerna)

Note: We hope you enjoy reading this article: Här är Huawei Mate 10 Pro (och lite indirekt bekräftelse på specifikationerna)

Bara två veckor efterhändelse av presentation i München, satt till den 16 oktober, är det oundvikligt att ryktena om Huaweis efterlängtade Mate 10 gradvis kommer att intensifieras. Nästa topp i sortimentet av den kinesiska jätten har faktiskt lyckats medföretag att förvirra idéer även till de bästa läckareövergripande @evleaks, som aldrig som denna gång har visat sig ha svårt att hitta nyckeln till problemet med den mystiska familjen Huawei-enheter, nu på startrampen. Evan Blass har dock tänkt på att bli förlåtenpå hans sätt.

Här publiceras faktiskt på Twitter a pressrendering från Mate 10 Provilket ser ut att ha gjort det alla prylar av den (nästan) officiella statusen. Designen av enheten å andra sidan läckte redan för några dagar sedan, den här nya bilden gör inget annat än bekräfta linjerna, visar dem närmare och med högre upplösning.

Mate 10 Pro visas i tre färger – grå, blå och mörk koppar – med mycket små ramar runt den stora displayen dubbel bakre kamera anordnade vertikalt inskrivna i ett horisontellt band (som kan vara byggt i ett annat material än metallen i resten av kroppen) och precis nedanför fingeravtryckssensor.

Utöver de estetiska linjerna kan du dock också ta tag i några hänvisningar till tekniska specifikationer redan känt till rykte föregående: skärmen har en bakgrund som strecka bokstäverna TILL Och DE – dåligt dold referens till den nu kända förekomsten av en chip tillägnad artificiell intelligens – medan på baksidan, precis bredvid sensorn för laserautofokus, förstorar bilden kan du se orden f / 1.6, med hänvisning tillöppna fotosensornskapad i samarbete med Leica. Gillar du den här Huawei Mate 10 Pro?

Relaterade artiklar

Back to top button