Här är Galaxy S8 som du “verkligen” inte har råd med: 24-karats guld eller platina? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Här är Galaxy S8 som du “verkligen” inte har råd med: 24-karats guld eller platina? (Foto)

Galaxy S8 och S8+ är dyra, åtminstone ur vår dödligas synvinkel. Men om din lön var högre, kanske att spendera “bara” € 900 för en smartphone kan vara lite grejer, men som tur är kommer Truly Exquisite till din räddning.

Som du kanske redan har gissat är detta ett företag som har skapat en begränsad upplaga av den nya toppen av Samsung-sortimentet, vars ram (och bara detta!) kan vara i guld 24K guld, platinaeller 18K roséguld. Resten av smarttelefonen är oförändrad: samma Galaxy S8 / S8 + av inga fattiga.

Trots detta har priset stigit inte lite: det börjar från 2 350 £ för Galaxy S8 i 24K guld (ca. 2 600 €), upp till £2 450 för Galaxy S8 + i platina (nästan 2 900 €). Trösta dig dock, för inkluderat i paketet hittar du cirka 600 pund i bonusar: Luxury Wooden Display Box, Luxury Plated Power Bank Charger, Samsung Gear VR, trådlös laddningsplatta och lyxig läderkorthållare, förutom originalförpackningen. av smartphonen med AKG-hörlurar och andra originaltillbehör.

Ah, och där frakten är gratis.

Den enda nackdelen: det tar lite tålamod. Dessa “riktigt utsökta” Galaxy S8 kommer att levereras för att lida från den 22 maj, i princip en månad efter de första vanliga leveranserna. Tålamod är trots allt den starkas dygd. Och av de rika.

Relaterade artiklar

Back to top button