Här är ett smakprov på de bakre linjerna på den nya Nubia-spelsmarttelefonen

Note: We hope you enjoy reading this article: Här är ett smakprov på de bakre linjerna på den nya Nubia-spelsmarttelefonen

Efter Xiaomis nyligen avtäckta Black Shark, nästa 19 april är det turen till Nubia presentera en ny hård motståndare till Razer Phone i den spirande kategorin smartphone från spelande. Ultrahöga specifikationer e se aggressiva är nu minimikraven för att delta i mässan, men för närvarande av Nubia Red Magic – eller Red Devil, båda namnen cirkulerar – vi hade skymtat väldigt lite.

Men nu, en första officiella bilden har äntligen börjat väcka vår nyfikenhet genom att visa oss ett av de bakre hörnen av enheten. Vi kan härleda att kroppen av smartphone från spelande av Nubia kommer att vara metallisk, vilket ytterligare bekräftas av närvaron av de klassiska plastinsatserna för antennerna. De allmänna formerna verkar, från denna bild, allt som allt minimala och diskreta, mer i Razer Phone-stil än den mycket populära Black Shark.

Förutom Nubia-logotypen som är anordnad vertikalt är det dock den som fångar ögat sned linje varifrån ett korn fortsätter som verkar löpa genom en stor del av bakkroppen.

Det blir knappast en ren estetisk finurlighet, men det kan vara så att det är nödvändigt kryphål för det ryktade fläktkylsystemet, nästan aldrig tidigare skådat inom smartphoneområdet. Kommer detta att vara Nubia Red Magics ess i hålet, eller så får vi förvänta oss lite mer överraskning?

Relaterade artiklar

Back to top button