Här är ett par Google Pixel-bilder, och kanske ett par Google Pixel-bilder också!

Note: We hope you enjoy reading this article: Här är ett par Google Pixel-bilder, och kanske ett par Google Pixel-bilder också!

Google Pixel och Pixel XL har varit huvudpersonerna i många nyheter de senaste timmarna, och detta är en av de saftigaste eftersom vi äntligen har ganska tydliga bilder som porträtterar dem, åtminstone i aluminium/vit variant.

De två smartphones har verkligen metallkropp, även om inte hela baksidan är gjord av aluminium, eftersom toppen istället är täckt av glas. Framsidan är istället helt vit, åtminstone i denna variant; bara synd att den nedre delen, den där den hemknapp, har censurerats. Vi tror dock inte att det senare kommer att finnas, bara för att vara tydlig.

Måtten på de två skärmarna bör vara 5,5 tum för Pixel XL och 5 tum för Pixel, och vi är också ganska övertygade om att när vi kan se dem live eller på bättre bilder kommer de att se vackrare ut. men under tiden är fria att klaga i kommentarerna överdrivna ramarav likhet med iPhone eller vad du inte gillar.

Som en extra bonus till bilderna på de två pixlarna lämnar vi också ett par fotografiska prover som kan ha fångats av smartphones i fråga. Dessa bilder kan hittas, men dolda, på den nya webbplatsen tillägnad evenemanget den 4 oktober, och de är båda en 12 megapixlar, i 4:3-format, exakt den upplösning som förväntas i de nya Pixel-smarttelefonerna. Vi vill inte göra förhastade bedömningar, särskilt utan att vara säkra på deras äkthet, men så vid första anblicken de ser inte alls dåliga ut, särskilt med tanke på att de togs på natten. Återigen, kommentarsutrymmet är öppet för dina tolkningar.

Uppdatering: vi har lagt till ett andra galleri med alla bilder tillgängliga från källorna till Googles webbplats. Det här är lågupplösta, komprimerade bilder, så inga riktiga prover, och det finns ingen exakt indikation på att de har tagits av pixlarna, så ta dem inte på för stort allvar, åtminstone för nu.

Relaterade artiklar

Back to top button