Här är erbjudandena från TIM och Wind för köp av nya Samsung Galaxy Note 8

Note: We hope you enjoy reading this article: Här är erbjudandena från TIM och Wind för köp av nya Samsung Galaxy Note 8

Den förväntade Samsung Galaxy Note 8 presenterades i slutet av augusti och med den också Italienskt prisganska salt: 999 €. Eftersom det är en mycket hög siffra – oavsett värdet på själva enheten – väntade många av de användare som ville ha den på erbjudanden från huvudoperatörerna att köpa den i omgångar, späda ut kostnaden. Och här är att TIM och Wind svarade närvarande.

Låt oss börja med den orange operatörens förslag, redan officiella och tillgängliga för alla nya och befintliga kunder. Vem äger enuppladdningsbart erbjudandekommer att kunna äga en Galaxy Note 8 för den månatliga kostnaden av 25 € för 30 totala delbetalningarjämfört med en förskott på 199,90 €. Ingår även i erbjudandet 2 GB datatrafik per månad.

Köp på avbetalning av Samsungs nya topp i sortimentet är självklart också möjligt för användare företag eller genom prenumerationi olika konfigurationer som de kan tillhandahålla förskott, sista delen Och 30 förnyelser på 24 € var fjärde vecka.

Det bör dock noteras att Wind sedan mitten av september inte längre tillåter betalning av delbetalning via SEPA SDD hemvist för enheter med ett listpris över 499 € (inklusive Galaxy Note 8), men endast genom kreditkort.

Istället kunderna konsument som kommer att bestämma sig för att köpa Galaxy Note 8 i en lösningkommer att kunna utnyttja ytterligare befordran – giltig till den 19 novemberförutom förlängningar – som det ger 5 GB datatrafik för den första månaden.

Information om marknadsföring av TIM Jag är fortfarande med förhandsvisningeller inte officiellt bekräftat av operatören, inbjuder vi dig därför att ta dem som sådana, eftersom de är det möjliga variationer i de faktiska slutliga kampanjerna. TIM förväntas presentera inom kort TIM nästa kampanjerbjudandet tillägnat smarttelefoner och surfplattor i toppklass, inklusive Galaxy Note 8.

TIM:s erbjudande skulle vara särskilt fördelaktigförutsatt att jag krav nödvändig: 30 delbetalningar à 26 € per månad, utan ancitipi och utan slutbetalninganländer till en total kostnad av 780 €långt under enhetens listpris.

De skulle också ingå i erbjudandet 2 GB data i 4G per månad och 60 GB datatrafik den första månaden.

DE kravsa vi, är följande: för att aktivera kampanjen måste du redan är TIM-kunderäger redan en den senaste Samsung-smarttelefonen i toppklassfrån Galaxy S6 och framåt, och betala via kreditkort. Kunder som faller inom dessa krav bör kontaktas direkt av TIM via SMS, men det kommer att gå att gå till butiken och aktivera erbjudandet om du ändå uppfyller dem.

Relaterade artiklar

Back to top button