Här är en vild Huawei Mate 10!

Note: We hope you enjoy reading this article: Här är en vild Huawei Mate 10!

Evan Blass publicerar en ny egen tweet, med ett foto av en smartphone som borde vara Huawei Mate 10. Men var försiktig: den här bilden är inte hans eget verk, som vanligtvis är av utmärkt kvalitet, utan skickades till honom av en anonym källa, ta det därför med lite mer skepsis än vanligt.

Porträttsmarttelefonen har det klassiska gränssnittet EMUI vi är redan vana vid, och det har en del ramar tillräckligt tunn runt displayen, men inte så tunn att man kan kalla det gränslös, en term som mer och mer missbrukas. Fotot har klippts bort från bakgrunden, förmodligen för att skydda källans anonymitet, så vissa hörn ser lite mer rundade ut än de borde vara.

Bortsett från detta finns det inga större inslag av nyhet, men inte ens uppenbara avvikelser som får fejken att skrika, så tills motsatsen bevisats kommer vi att låtsas tro att detta verkligen är Mate 10. Vi påminner bara om att varianten ska anländer till sin sida Pro och kanske till och med en Lite, som det dock råder mycket förvirring om.

Den officiella presentationen är i alla fall inställd på 16 oktober i Münchenså vi har fortfarande nästan en månad på oss rykte framåt, vilket säkerligen kommer att belysa de punkter som ännu inte är klara.

Relaterade artiklar

Back to top button