Här är en italiensk recension av Xiaomi Hongmi UMTS

Note: We hope you enjoy reading this article: Här är en italiensk recension av Xiaomi Hongmi UMTS

Vi hade redan för ett tag sedan föreslagit uppackning av Xiaomi Hongmi, även känd som Rött ris och idag avslutar vi talet med granskningen av det kinesiska företagets smartphone, i dess UMTS-version, det är den som också kan användas med våra italienska nätverk.

LÄS ÄVEN: Xiaomi Hongmi (Rött ris): unboxing på italienska

Vi påminner dig om att detta är en enhet utrustad med en 4,7 tum vid 720pCPU MediaTek MT6589T fyrkärnig på 1,5 GHz, 1 GB RAM, 4 GB utbyggbart internminne, bakre kamera från 8 megapixlar1,3 megapixel fram, och 2 000 mAhmed den berömda MIUI ROM ombord.

Det här ärnybörjarnivå för Xiaomi, ett företag som alltid har gjort aggressiva priser till sitt stridsvapen, och som i det här fallet “räddar” ytterligare, erbjuder oss en design med platta och fyrkantiga linjer än vanligt, som känner till “redan sett”, utan att ge upp ” plast av god kvalitet”, vilket också gör bakstycket avtagbart.

Riktmärkena är inte speciellt spännande, med 14 425 poäng på AnTuTudet har precis 2 865 på Quadrant; i detta avseende lämnar vi dig också en video dedikerad till spelsidan i slutet av artikeln, efter själva recensionen.

Hedersomnämnande för telefonmottagning, medan kameran inte är särskilt överraskande, och för att få bra bilder kan det behövas mixtra lite med de tillgängliga inställningarna; autonomi i genomsnitt, vilket garanterar att man kommer fram på kvällen, men inget mer.

Relaterade artiklar

Back to top button