Här är en första titt på Samsung Galaxy S9 animojis

Note: We hope you enjoy reading this article: Här är en första titt på Samsung Galaxy S9 animojis

Den officiella presentationen av Samsung Galaxy S9 och Galaxy S9+ på MWC 2018 kommer det att hållas om några timmar, men likväl fortsätter läckor av olika slag att anlända oförskräckt. I det här fallet läckan vi pratar om kommer från brittiska Huffington Post (originalartikeln har tagits bort) och visar oss några timmar i förväg vad animoji av den nya toppen av sortimentet från Samsung.

Vi har känt till ett tag att Samsung arbetade på sitt eget system animoji i linje med iPhone X, men till skillnad från Apple, syftar de från den koreanska tillverkaren inte till att animera söta djur eller roliga karaktärer. Den integrerade funktionaliteten i nya Galaxy S9 kommer att förvandla användarna själva till animoji!

Använder den nya funktionen Intelligent skanning av den främre kameran kommer Galaxy S9 att skapa en tredimensionell skanning av användarens ansikte och sedan skapa en animerad karikatyrversion som ska placeras i olika sammanhang.

Här är ett annat exempel.

Uppenbarligen animoji när de väl har skapats kan de delas på de viktigaste sociala nätverken och meddelandeapparna som stöder GIF:er, som Telegram, Messenger och WhatsApp.

Relaterade artiklar

Back to top button