Här är en första kort video av Galaxy S4 Active, men tvivel kvarstår om de tekniska egenskaperna

Note: We hope you enjoy reading this article: Här är en första kort video av Galaxy S4 Active, men tvivel kvarstår om de tekniska egenskaperna

Galaxy S4 Active verkar nu vara bekräftad mht designoch som vi visade dig igår skiljer sig dess linjer tillräckligt från de på den vanliga Galaxy S4, tack vare metallbeläggningen (röd i det här fallet, men vi kan inte utesluta andra färger, och närvaron av tre fysiska nycklar, kanske användbara vid användning “ubåt” av smartphonen (även om vi för närvarande inte har exakta data om certifieringar vatten Och dammtät som kommer att ha). De största osäkerheterna vid denna tidpunkt är dock dess tekniska egenskaper, eftersom vi har ganska motstridiga data.

En skärmdump från AnTuTu vi såg igår talade tydligt om en 1,9 GHz fyrkärnig processor med Adreno 320: helt klart samma sak Snapdragon 600 ombord på den “klassiska” Galaxy S4. Kollegor från MobileTechReviewsom gjorde videon i slutet av artikeln, tala om en istället Snapdragon S4 Pro med dubbla kärnor: den senare skulle alltid ha samma Adreno 320 GPU men en maximal frekvens på 1,7 GHz.

Uppenbarligen är det två ganska olika processorer, och vid det här laget återstår frågan om man ska tro på gårdagens skärmdump eller dagens ord.

Fortsätter alltid med det som rapporteras av MobileTechReviewskulle den bakre kameran vara från 8 megapixlaroch detta är i grunden rimligt, med tanke på att förändringarna i kroppen lätt kan påverka sensorn, medan de återstående tekniska egenskaperna skulle vara i alla avseenden identiska med den nuvarande S4, så displayen i synnerhet skulle vara en 5 tum Super AMOLED full HD (igen baserat på AnTuTu-data, igår såg det ut som att skärmen kunde vara lite mindre, men att döma av bilden ovan verkar den inte så “liten” för att gå ner till 4,6”).

De största tveksamheterna kvarstår dock på processorsidan, och om å ena sidan dual-core S4 Pro verkligen inte ska underskattas så är det å andra sidan tydligt att Snapdragon 600 har en kant. Men att döma av hur ofta denna S4 Active talas om, kommer vi förmodligen att ha den fullständiga bilden inom kort, och trots allt kan närvaron av en “renrasig” dual-core processor vara en mer än giltig kompromiss, särskilt om den tjänade att innehålla priset; håller du inte med?

Relaterade artiklar

Back to top button