Här är det troliga priset i Italien för Huawei Mate 10 Pro, men Porsche Design och Moleskine dyker också upp

Note: We hope you enjoy reading this article: Här är det troliga priset i Italien för Huawei Mate 10 Pro, men Porsche Design och Moleskine dyker också upp

Baserat på konfidentiell information som erhållits från GizChina.itHuawei Mate 10 kommer att säljas i Italien till priset av 849 €. Detta är i linje med våra förväntningar, men var uppmärksam på en detalj: detta kanske inte är priset på Mate 10.

Hittills faktiskt det mesta läcka har fokuserat på Pro- och Lite-varianterna, och av de senare vet vi redan att den kommer att säljas för 349 €. Det är därför möjligt att endast Mate 10 Pro kommer till Italien, och att dessa € 849 avser honom. Trots allt lanserades Huawei P10 Plus för 829 € och att nå 849 med “bas”-varianten av Mate 10 skulle faktiskt vara lite för mycket, medan vi skulle förvänta oss det från Pro-versionen.

Faktum är att vi påminner dig om att vi talar om en 6”vid upplösning 2 160 x 1 080 pixlar med 6 GB RAM, 128 GB internminne och dubbla bakre kamera från 12 + 20 megapixlar Och 4 000 mAh batteri.

Dessutom, även på denna smartphone, kommer det att finnas debuten av Kirin 970, den första SoC för mobila enheter med en datorenhet dedikerad till neurala nätverk, som lovar att ta “intelligensen” av Mate 10 till nästa nivå.

På tal om Mate 10-varianter kan vi dock inte låta bli att nämna Porsche design. Faktum är att förra året åtföljdes Mate 9 av denna lyxutgåva, och det verkar som att Mate 10 också kommer att möta samma öde. Enligt vad som rapporterats av XDA-Developers är en firmware dedikerad till Porsche Design-varianten av Mate 10 redan i omlopp, vilket verkar i stort sett identiskt med det för Mate 10 Pro, men med de vanliga Porsche-estetiska anpassningarna. Det är därför mer än troligt att Huawei Mate 10 Porsche Design är baserad just på Mate 10 Pro på hårdvarunivå, men att kostar mycket mer. Förra året kom vi faktiskt fram bra 1 395 €så lokalerna är inte billiga.

Till sist avslutar vi med en tweet från @evleaks precis släppt, visar en penna som påminner oss mycket om den Moleskine vi såg på IFA. Kanske blir det några bunt av Pen + med Mate 10, men för närvarande vet vi ingenting om det. Vi tvivlar dock på att det är en originallösning från Huawei, utan bara ett samarbete med det kända arrangörsmärket.

Relaterade artiklar

Back to top button