Här är det första riktmärket för den påstådda efterträdaren till BlackBerry KEYone: Snapdragon 660 och 6 GB RAM (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Här är det första riktmärket för den påstådda efterträdaren till BlackBerry KEYone: Snapdragon 660 och 6 GB RAM (foto)

En kodnamnad smartphone BBF100-1 har dykt upp i några timmar Geekbench, visar mycket bra specifikationer. Märket är inte specificerat, men turen har det att vi för ungefär en månad sedan snubblade över en dokumentera med den förkortningen, publicerad på en välkänd tillverkares webbplats, som svarar på namnet BlackBerry.

Dokumentet, som omedelbart togs bort av TCL – företaget som innehar de exklusiva rättigheterna till det historiska amerikanska varumärket – berättade om en framtida ny smartphone utrustad med t.fysisk QWERTY bardisplay med upplösning 1 620 × 1 080 pixlar och Qualcomm Snapdragon 660 SoC. Specifikationer värdig efterträdare till den hyllade KEYonevilken tid de kommer bekräfta och starta om direkt från Geekbench.

Förutom Qualcomms nya SoC för övre mellanklass, kan KEYones förmodade efterträdare skryta med till och med 6 GB RAMvilket gör det bestämt välsmakande till dem som i föregångaren såg en smartphone som var för låg för att kunna tas i beaktande på allvar.

Dessa specifikationsdata måste då också åtföljas av en nivåkamera och BlackBerrys välkända byggkvalitet och mjukvara, men den framtida enheten – med ett ännu okänt namn – verkar ha börjat på höger fot.

Relaterade artiklar

Back to top button